ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomiansvarig till BearPeak i Östersund/Åre

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2023-02-12

Ansök nu

Ekonomiansvarig till BearPeak i Östersund/Åre

Söker du möjligheten att få ansvara för ekonomiska och finansiella frågor? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi en ekonomiansvarig till BearPeak AB med placeringsort Östersund alternativt Åre. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om oss
BearPeak bygger fjällnära boenden i attraktiva lägen med känsla och passion och i nära samverkan med arkitekter, konsulter och entreprenörer. Vi verkar i dagsläget på orterna Åre, Duved, Vemdalen och Östersund. Vi är 5 anställda och har kontor i Åre och Östersund.
Läs mer om oss här - BearPeak hemsida


Om jobbet som ekonomiansvarig
Som ekonomiansvarig hos oss har du en central roll i bolaget, delaktig med att leda företagets- och koncernens ekonomi och finansiella verksamhet. Arbetet innebär att ansvara för den ekonomiska helheten med koncernbokslut, ekonomisk controll och projektredovisning, utveckla och förbättra företagets finansiella rutiner och processer.
Du ansvarar också för löpande bokföring, momsredovisning, likviditetsrapporter och deklarationer. Du kommer även att vara delaktig i att optimera system för dokumentering, såväl digitalt som fysiskt, dvs struktur, ordning och reda.
Det innebär nära samarbete med ledningen (VD, ägare och styrelse) för att säkerställa att företaget har en stabil ekonomi och kan fortsätta växa.
Du kommer att arbeta i Fortnox, är det nytt för dig löser vi det.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom ekonomi och finans. För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat med många olika företag och med fördel arbetat på en byrå och en merit är erfarenhet inom bygg med tillhörande juridik. Du är analytisk och strukturerad och trivs med att ha ordning och reda. Utöver det är du positiv och kommunikativ i både tal och skrift/rapportering. Det är viktigt att du tar egna initiativ, ser möjligheter, är självständig, har ett stort driv och engagemang och trivs med att vara en del i ett tight team.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du möjlighet att verka i en central och viktig roll och delaktighet i utvecklingen av företaget. Placeringen är i Östersund alternativt Åre. Vi har möjlighet att anpassa omfattningen av tjänsten utifrån dina möjligheter och önskemål med minsta tillsättningsgrad 80%

Ansökning
Skicka in din ansökan via länken med CV och ett personligt brev som beskriver din erfarenhet och kompetenser. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rosmari Hagström via e-post: rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se alternativt 073-028 70 40. Kontaktperson för BearPeak är Helena Danielsson, VD, helena@bearpeak.se alternativt 070-650 57 47.

Sista ansökningsdag är den 12 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Ekonomiansvarig till BearPeak i Östersund/Åre

Jefferson Wells