ekonomijobb.se

Ekonomiansvarig till BBG

Ort
Utgår

2019-03-19

Ansök nu

Ekonomiansvarig till BBG

Vi söker för BBGs räkning en redovisningsintresserad och kommersiell ekonomiansvarig som trivs med variation i sitt arbete. Rollen innebär bl.a. att du kommer ansvara för hela bolagets redovisning och arbeta tillsammans med VD för löpande analys av bolagets finansiella status. Rollen är placerad i det fräscha huvudkontoret beläget i Solna.

Arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning
  • Upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Deklarationer
  • Budget, prognos och likviditetsrapportering
  • Vara bolagets spindel i nätet

Kravprofil

  • Relevant yrkes-, högskole- eller universitetsutbildning
  • Minst 3-5 års erfarenhet från en liknande roll eller redovisningsbyrå
  • Som person är du prestigelös i ditt arbete, noggrann och tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter
  • Du är en teamspelare som trivs med många bollar i luften

Du erbjuds
Som medarbetare blir du del av en liten och effektiv organisation som präglas av teamkänsla och positivitet. Bolaget genomför just nu en tillväxtsatsning med nya styrelsemedlemmar, ny VD, och tillfört kapital för att bygga kännedom på konsumentmarknaden med det nya produktnamnet Smartify. Det finns därför möjlighet för dig att få vara med på en spännande resa vilket innebär att du som ekonomiansvarig får möjlighet att bidra med dina idéer och vara med och sätta din prägel i bolaget. Rollen är heltid och är en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning. Start är enligt överenskommelse.

Om bolaget
SFT Bredbandsgruppen AB, BBG i dagligt tal, är ett serviceföretag med tekniker över hela Sverige. Företaget grundades 2007 och omsatte 37 mkr 2018 och har 47 medarbetare. BBG, och företagets produktnamn mot konsument Smartify, är ledande leverantör inom installation och servicetjänster för det smarta hemmet och lilla företaget. Vi har genomfört över 250.000 serviceuppdrag i svenska hem. Vår mission är att göra Sverige smartare genom att hjälpa till att demokratisera digitaliseringen, göra den nya tekniken tillgänglig och lättanvänd för de många människorna. Ytterligare information om bolaget finns på www.bbg.se.

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på jacob.gajland@financerecruitment.se.

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till BBG

Finance Recruitment AB