ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiansvarig till ARA Timbe

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Ekonomiansvarig till ARA Timbe

Är du en driven och positiv person som vill arbeta på ett internationellt bolag med en entreprenöriell företagskultur? Drivs du av att arbeta i en bred roll med stort eget ansvar tillsammans med ett engagerat och glatt gäng?

Karaktäristiskt för ARA Timber är att vi är ett professionellt gäng med ett stort driv att utveckla våra affärer. Vi har en stadig tillväxt och är ledande på flera marknader. Hos oss är det korta beslutsvägar där du kan påverka och göra skillnad. Vill man arbeta på ett företag där det händer saker – ska man arbeta hos oss!

Arbetsbeskrivning

ARA Timber är ett tradinghus vars affärsidé bygger på trading av trävaror till Mellanöstern och Nordafrika. Hos oss kommer du att få arbeta i en bred roll där du självständigt upprättar allt från löpande redovisning, kvalitetssäkrade bokslut, löneadministration för sex personer samt stötta verksamheten i diverse redovisningsfrågor. Du kommer även att vara ett värdefullt bidrag till ekonomifunktionens vidareutveckling till exempel genom att effektivisera flödena. Du rapporterar direkt till VD. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

• Löpande bokföring
• Projektredovisning
• Löner
• Kontakter med bank och revisorer
• Månads- och årsbokslut
• Årsredovisning
• Deklaration
• Sälja o bokföra valuta och valutaterminstransaktioner
• Avstämning långsiktiga terminer
• Inbetalningar i valuta
• Rapporter till kreditlimitsbolag

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och ca 3–5 års relevant erfarenhet från liknande roll. Du har goda systemkunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat för ett tradinghus är detta mycket meriterande. Erfarenhet av arbete med valutahantering & export är även det meriterande.

Som person är du noggrann, hjälpsam och prestigelös. Du trivs med att ta ansvar för ett brett område och är van att arbeta självständigt. Du har även förmåga att tänka proaktivt i ett led att underlätta och skapa tydlighet kring redovisningen i bolaget. Att fatta beslut är inga problem för dig och du har en engagerad och positiv inställning.

Du erbjuds

Hos oss erbjuds du en bred och central roll med mycket variation. Du sitter tillsammans med positiva och engagerade kollegor i fina lokaler mitt i centrala Göteborg. Vi förespråkar flexibilitet och att arbeta på distans några dagar i veckan är vardag för oss. Vi tycker om varandra och hittar på roliga saker tillsammans!

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar ARA Timber med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på telefon: 0760 – 02 69 20 eller via mail: maria.holmberg@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

ARA Timber är ett handelshus specialiserat på trävaror. Vi arbetar i första hand med skandinavisk furu och gran som vi exporterar i första hand till Mellanöstern och Nordafrika. Vi har sedan företagets start växt på ett viktigt sätt och är ledande på flera av våra marknader.
Vi omsätter ca 800 MSEK och vårt huvudkontor finns i centrala Göteborg där vårt ekonomi- och logistikteam sitter. Vi har även ett säljkontor i Dubai.

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiansvarig till ARA Timbe

Jurek