ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiansvarig till Adcare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Adcare

Kort om tjänsten

Vi söker en driven och ambitiös Ekonomiansvarig med affärssinne till Adcare. Rollen som ekonomiansvarig är bred och innefattar allt från löpande bokföring till bokslutsarbete och vidareutveckling av rutiner och processer. I rollen som ekonomiansvarig kommer du att bli en del av ett framgångsrikt team som du kommer att fortsätta utveckla till en effektiv organisation. Du kommer att ha ett nära samarbete med VD som du även rapporterar till. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Om verksamheten

Adcare ingår i en framgångsrik privatägd koncern inom sjukvårdssektorn med huvudkontor i Helsingborg och dotterbolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Adcare expanderar kraftigt och ökade sin omsättning med 35% senaste året.

Adcares affärsidé är att erbjuda kunder unika lösningar som väsentligt förbättrar patientvården och gör den kostnadseffektiv. Adcare hjälper deras kunder att analysera svårigheter inom behandlingsområden för att ta fram de bästa lösningarna som verkligen förbättrar behandlingsresultaten med kostnadseffektivitet.

Adcare lägger stor vikt vid att alla i bolaget sätter stort värde på trivsel där alla bidrar till en trivsam och kreativ miljö som stimulerar det framgångsrika teamet med högt i tak.

Adcare marknadsför ett framgångsrikt koncept inom Urologi, Endoskopi samt Kärlintervention med innovativa lösningar i samarbete med världsledande tillverkare i USA, Europa och Asien.

Mer om tjänsten

Som ekonomiansvarig erbjuds du ett självständigt och utmanade jobb, med ekonomisk styrning för att göra företaget mer effektivt och lönsamt men en proaktiv approach. Följande arbetsuppgifter ingår i tjänsten:

– Löpande bokföring
– Förbereda bokslut
– Ta fram ekonomiska rapporter
– Utarbeta och samordna budgets, marknadsplaner och handlingsplaner i samarbete med företagsledningen.
– Förbättra företagets rapporter och rutinsystem som skall leda till bättre beslutsunderlag för ett framgångsrikt företag.
– Övriga förekommande arbetsuppgifter i mindre företag.

Din profil

Vi söker en självdrivande, proaktiv, energisk och välorganiserad person. Du ska arbeta på ett effektivt sätt och vara lösningsorienterad. Du ska ha erfarenhet och en förmåga att identifiera och driva utvecklingen av bolagets processer och rutiner. Om du har erfarenhet från att leda personal är det meriterande. Du ska även ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och flytande i Svenska och Engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från dokumenterat och framgångsrikt arbete som företagsekonom. Vi ser gärna även att du har en datakunskaper inom (MS office, VISMA, Administration 2000) m.m.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig till Adcare

Dreamwork Scandinavia AB