ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomiansvarig/Redovisningsekonom till Workation Group

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Ekonomiansvarig/Redovisningsekonom till Workation Group

Vill du axla helhetsansvaret för ekonomiarbetet i koncernen och arbeta nära VD? Är du duktig på redovisning och har ett helhetsperspektiv? Vill du bli en del av ett engagerat team? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ha ett helhetsansvar för koncernens redovisning, controlling och det löpande administrativa ekonomiarbetet. Du kommer att få möjligheten att växa in i rollen med förväntan att på sikt axla dina uppgifter helt självständigt och vara ensam ansvarig för koncernens ekonomifunktion. Rapportering sker direkt till moderbolagets VD och du sitter med i koncernledningsgruppen. Det ekonomisystem som används är Fortnox.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Löpande bokföring och avstämningar
• Betalningar av skatt, löner och leverantörsfakturor
• Ansvar för månads- och årsbokslut samt koncernredovisning
• Skatt och moms
• Lönehantering
• Säkerställande av ekonomiska rutiner och upplärning av kassa- och receptionspersonal
• Ansvarig för drift och utveckling av samtliga ekonomisystem och rutiner
• Identifiera förbättringsmöjligheter och arbete med effektivisering och digitalisering av processer
• Hjälpa driftsbolagen med övergripande rutiner såsom kassor, presentkort etc.
• Följa upp nyckeltal.

För att säkerställa att ekonomirutinerna fungerar kommer du även att vara på plats ute i verksamheterna.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten alternativt arbetslivserfarenhet där du skaffat dig motsvarande kunskaper. Vi tror att du har några års erfarenhet inom redovisning - kanske som redovisningskonsult eller redovisningsekonom där du arbetat brett med hela flödet inom ekonomi alternativt som ekonomi/ redovisningsansvarig något år på ett liknande bolag. Du trivs med att arbeta med redovisning och tycker om att få ta helhetsansvaret. För att lyckas i rollen ser vi också att du har god systemvana och är flytande i svenska och engelska. Behärskar du även spanska är det ett stort plus.

I denna rekryteringsprocess kommer vi också att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är:
• Engagerad och ansvarstagande
• Självgående och strukturerad
• Prestigelös och kavlar upp ärmarna när det behövs
• En teamplayer som trivs i en snabbfotad entreprenöriell miljö

Av yttersta vikt är att du är en person som kan ta ett stort eget ansvar och som motiveras av att själv söka svar på frågor. För att passa in hos oss ser vi gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och en nyfikenhet inför det som är nytt.

Du erbjuds
Tjänsten innebär att självständigt sköta koncernens ekonomi, ett mycket omväxlande och utmanande arbete med stor frihet under ansvar. Känner du att du är rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och miljöer som är få förunnade att få arbeta i. Tjänsten är en heltidstjänst

I den här processen samarbetar Workation Group med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Liljeqvist på 0704 -71 17 53 alternativt emma.liljeqvist@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Workation Group är en koncern inom besöksnäringen där Görvälns Slott, Hufvudsta Gård Mat & Möten, Workation Lifestyle, Hotelhunters samt Ocho Suites & Kitchen i Palma ingår. Koncernen har idag cirka 40 anställda och omsätter cirka 60 miljoner.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiansvarig/Redovisningsekonom till Workation Group

Jurek