ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomiansvarig / Redovisningsekonom till snabbväxande SaaS-bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Ekonomiansvarig / Redovisningsekonom till snabbväxande SaaS-bolag

Vill du arbeta i ett trefaldigt Gasellbolag, vara en del av ett företag som gör skillnad för hundratusentals användare i den svenska idrottsrörelsen? Vill du samtidigt ha möjlighet att påverka och forma bolagets fortsatta inriktning i nära samarbete med organisationen? Då är detta rollen för dig!

De senaste åren har SportAdmin vuxit på många olika plan - som en del i vår fortsatta tillväxt har vi nu beslutat att hantera vår ekonomi inhouse. Du kommer att vara vår första interna funktion inom ekonomi och kommer således få en central roll i vår fortsatta utveckling.

Om SportAdmin
Sedan 2005 har vi strävat efter att förenkla, digitalisera och automatisera administrationen för alla ideellt arbetande hjältar i föreningsvärlden. Vårt affärssystem hjälper idag mer än 1300 föreningar och en miljon föreningsmedlemmar runt om i Sverige. Vår kärlek till idrotten genomsyrar allt vi gör och vi jobbar ständigt utifrån devisen att vi ska vara föreningens bästa vän. Som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att våra produkter och tjänster gör skillnad har vi nu tilldelats utmärkelsen DI Gasellföretag tre år i rad (2019, 2020 & 2021).

Förutom att du kommer få jobba med riktigt spännande produkter och kompetenta medarbetare så kan en arbetsdag på SportAdmin även innefatta kaffepauser, pingisspel, en och annan fika, golftävlingar och mycket mer. Dessutom gillar vi att lämna kontoret då och då för att hitta på spännande aktiviteter.

Din roll
Rollen innebär att du både leder och stöttar andra i frågor kring ekonomi. Du kommer både att ha egna ansvarsområden såväl som att arbeta i team. Exempel på arbetsuppgifter är fakturering, löner, leverantörsreskontra, kundreskontra, skatt, kassa och likviditet. 

Arbete som berör analyser, prognoser och budget kommer också att vara en del av din vardag, exempelvis budget och prognos, månadsbokslut och att förbereda inför årsredovisning. Dessa är viktiga delar för att vi ska kunna fortsätta att växa som bolag. Du kommer också att arbeta kring dokumentation och uppföljning av bolagets redovisningsprinciper såväl som ha ansvaret för den fortsatt utvecklingen av bolagets ekonomihandbok. Men du kommer också att ha hand om vissa administrativa uppgifter för att få kontoret att fungera.

Din profil
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning ekonomi alternativt erhållit motsvarande kompetens genom annan utbildning i kombination med erfarenhet av redovisning. Om du är nyfiken på att utvecklas inom controlling så ser vi det som ett plus. 

Du behöver ha erfarenhet av allt från löpande bokföring, redovisning av moms- och skatter, kund- och leverantörsreskontra, kontoavstämningar till arbete med bokslut, budget, prognos och analyser.

Som person är du noggrann, strukturerad och mån om en god kvalitetsstandard i ditt arbete. Eftersom du har stora interna och externa kontakt- och samarbetsytor så krävs det att du har en kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du bör ha har goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem samt beslutsstödsystem. Du behöver kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2021-11-18. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta Rekryteringskonsult Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se. För frågor relaterat företaget eller rollen, vänligen kontakta vår CFO Rikard Persson på rikard@sportadmin.se.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiansvarig / Redovisningsekonom till snabbväxande SaaS-bolag

Roi Rekrytering Sverige AB