ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiansvarig med teamledar-ansvar till Almega

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Ekonomiansvarig med teamledar-ansvar till Almega

Är du utvecklingsorienterad, engagerad och ansvarsfull? Vill du ansvara för en ekonomifunktion i en roll med många kontaktytor?  Då kanske rollen som Ekonomiansvarig hos Almega kan vara din nästa utmaning!

Vad kan Almega erbjuda dig?
Hos oss på Almega arbetar bland andra arbetsrättsjurister och näringspolitiska experter med att skapa de bästa förutsättningarna för våra medlemsföretag, och för deras medarbetare. I över 100 år har vi medverkat till att skapa hållbara villkor i hundratals branscher på framväxt. Under alla dessa år har vi varit en trygg punkt för de företag som velat vara goda arbetsgivare, utan att göra avkall på lönsamhet.

Nu söker vi dig som skall ansvara för vår Ekonomifunktion. I rollen arbetsleder du ett team med tre medarbetare inom ekonomi och ingår i enheten Verksamhetsstöd (Ekonomi, IT, HR och Lön) är placerad på vårt huvudkontor på Sturegatan i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbetsleda 3 medarbetare
  • Bokslut, Årsredovisning och INK för K” och K3-bolag
  • Redovisning i ideella föreningar
  • Moms och skatt för aktiebolag samt ideella föreningar
  • Månads- och årsbokslut inkl rapportering
  • Ansvar för fyra externa bolag
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Utbilda verksamheten i budget- och prognosarbete
  • Utveckling av processer och rutiner

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk examen och flerårig erfarenhet inom redovisning från liknande roll i ledande befattning, har du haft en bredare roll som även innefattat budget, prognos, uppföljning och analys ser vi det som meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Excel och ett stort systemintresse.

Genom ditt strukturerade, ansvarsfulla förhållningssätt ansvarar du för en högkvalitativ och effektiv hantering av redovisningen inom Almega samt för ett affärsmässigt stöd till verksamheten. Då tjänsten innebär många kontakter med övriga både inom och utanför organisationen söker vi dig som är kommunikativ och pedagogisk. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Almega med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande – varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig med teamledar-ansvar till Almega

Mpya Finance AB