ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiansvarig/Controller

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-02-18

Ansök nu

Ekonomiansvarig/Controller


AD MediCal AB är verksamt inom området medicinsk teknik med försäljning och service av utrustning inom hygienområdet. Våra kunder finns inom sjuk- och tandvård samt industrin.

AD MediCal AB omsätter omkring 70 miljoner och är i en expansiv fas på väg mot nya mål, vi har kontor i Göteborg och i Stockholm. AD MediCal AB är en del av den börsnoterade industrikoncernen Indutrade med över 3000 medarbetare.

VI SÖKER NU EN EKONOMIANSVARIG/CONTROLLER TILL VÅRT KONTOR I MÖLNDAL

Är du en person som brinner för ekonomi, siffror och analyser och är redo att ta dig an ett ansvar för vårt företags ekonomi?  

Vi söker nu en ny kollega till vårt huvudkontor i Mölndal och erbjuder en bred roll med fina utvecklingsmöjligheter. Vi som arbetar på AD MediCal AB strävar efter att nå våra mål tillsammans. Vi är jordnära och värnar om vår fina företagskultur som präglas av en god sammanhållning, en prestigelös inställning samt av ett högt engagemang. Nu hoppas vi att du vill bli en del av vårt företag! 

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som tidigare har erfarenhet av en liknande roll eller som har nedan kunskaper och som är villig att ta nästa kliv i karriären. Rollen är bred och spännande där du får arbeta med såväl löpande ekonomiarbete, redovisning, bokslut, budget och löneadministration samt i egenskap av controller med rapportering. Du kommer att bli ett viktigt bollplank mot bland annat VD och försäljningschef. Rollen och ekonomiarbetet ställer krav på noggrannhet och en god struktur samt vana av att arbeta mot uppsatta deadlines. Något som också kräver god planering och en flexibel inställning. Som ekonomiansvarig ingår du i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. 

I rollen ingår huvudsakligen nedan arbetsuppgifter,

 • Löpande bokföring

 • Fakturering

 • Leverantörsreskontra

 • Leverantörsbetalningar

 • Löneadministration

 • Månads och årsbokslut

 • Skattedeklarationer, momsredovisning och skattefrågor

 • Avstämningar

 • Rapportframställan

KVALIFIKATIONER
För att komma in rätt i rollen ser vi att du har nedan erfarenhet med dig,

 • Högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning

 • Ett par års erfarenhet av en motsvarande roll som ekonomiansvarig och controller

 • Goda datakunskaper 

 • Van använder av Excel

 • Erfarenhet av ERP system är ett krav. Meriterande är erfarenhet av VismaNet.

 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift


PERSONLIGA EGENSKAPER
För att trivas i rollen samt passa väl in i vårt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer ensam ha det övergripande ansvaret för företagets ekonomifunktion vilket ställer krav på en god ansvarsförmåga, struktur och kommunikativ förmåga. Då rollen är bred är en prestigelös och lösningsfokuserad inställning av stor vikt. Du är van att arbeta självständigt och har en hög förmåga av självledarskap, men trivs samtidigt med att samarbeta med övriga funktioner inom bolaget. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du arbetar på vårt huvudkontor i Mölndal. Den är på heltid och innebär en fast månadslön med vissa bonusmöjligheter. Vi har även kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Förutom trygga villkor och fina förmåner erbjuder vi en fantastisk arbetsmiljö i våra superhärliga, luftiga och moderna lokaler belägna i Mölndal. Tjänsten som ekonomiansvarig/controller är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på AD MediCal. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden AB och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni och Linda Peterson. 

Vill du läsa mer om vårt företag besök gärna vår hemsida på www.ad-medical.se

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Urval sker löpande så sök redan idag!


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig/Controller

Eterni Sweden AB