ekonomijobb.se

Ekonomiansvarig/Controller

Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Ekonomiansvarig/Controller

Hantverksdesign är premiumbyggföretaget med eget snickeri. Vi utför total- och delentreprenader till privatpersoner samt driver egna projekt inom Storstockholmsområdet. Vi har hjälpt många att förvandla sitt hem till ett drömboende som är svårt att lämna. Våra projektledare och övriga medarbetare har stor erfarenhet av bygg och inredning där resultatet och kvaliteten styr vårt arbete. Projektet ska flyta enkelt och smidigt och vi ger aldrig avkall på kvaliteten och arbetsmiljön. Snickeriet och huvudkontoret är beläget i Avesta, vårt showroom och Stockholmskontor finns i Danderyd. Vi är idag 30 anställda och jobbar tätt med våra utvalda underentreprenörer.

Arbetsbeskrivning

Som Ekonomiansvarig/Controller hos oss är du ett stöd till alla medarbetare i vår verksamhet. Det handlar om att bevaka att vi får lönsamhet i nya och pågående projekt och även vara med att utveckla vårt arbetssätt vad gäller allt som rör ekonomin i projekten.

Du är ansvarig för bolagets hela ekonomiprocess, från den dagliga löpande redovisningen till budget och bokslut. Du behöver ha erfarenhet av projektredovisning och projektekonomistyrning.

Övriga arbetsuppgifter är att arbeta med verksamhetsuppföljning som en slags Controllerfunktion och att vara systemförvaltare i vårt affärssystem.

Det är meriterande om du också har erfarenhet av lönehantering.

Kvalifikationer

Du är gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning eller Högskole-/Civilekonom. Oavsett utbildningsnivå så har du flera års arbetslivserfarenhet av ekonomi och projektarbete. Vi tror att du tidigare arbetat som Ekonomiansvarig i ett entreprenörsdrivet företag och kanske har du erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från byggbranschen, bank eller konsult.

Goda kunskaper i Officepaketet och Excel är ett krav. Du är väl bekant med ekonomi- och affärssystem. Vi arbetar i Fortnox, Visma lön och projektredovisningssytemet Next.

Vi förutsätter att du formulerar dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Personligt

För att lyckas i rollen behöver du ha både en analytisk och verbal förmåga och vara duktig på muntliga och skriftliga presentationer. Du har en förmåga att få andra att förstå siffror och förklarar på ett pedagogiskt sätt.

Vi söker efter dig som har en hög kapacitet. Du är målinriktad, kundfokuserad och noggrann. Du gillar att driva ditt egna arbete och är bekväm med att prioritera självständigt och ta egna beslut.

Tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde: så snart som möjligt

Sysselsättningsgrad: 100%, dagtid

Arbetsplats: Avesta, men resor till vårt kontor i Stockholm förekommer

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hantverksdesign i Folkärna AB med Lundin & Boström HR AB.

Du söker tjänsten på lundinbostrom.se senast 24 mars 2019, men ansökningarna kan komma att hanteras löpande så sök så snart som möjligt! 

Kontakta gärna rekryteringskonsult Maria Lindström 070-510 12 50 eller maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Ekonomiansvarig/Controller

Lundin & Boström