ekonomijobb.se

Om Disperator
Oberoende av var matavfall uppstår - i kök eller i livsmedelsindustri - i hushåll eller i storkök – erbjuder vi utrustning för effektiv hantering, volymreducering och källsortering av detta avfall, som numera dessutom är en resurs för biogasproduktion.
Denna innovativa och anpassningsbara utrustning, för kök på land såväl som till sjöss, möjliggör rötning eller kompostering av finfördelade matrester i efterföljande led till nytta för samhället. Disperator med 14 medarbetare är ett lönsamt och framgångsrikt företag i en spännande och lite annorlunda bransch och som även arbetar internationellt. Läs mer på www.disperator.se

Vi söker nu en:

Ekonomiansvarig

Du kommer att vara ansvarig för ekonomifunktionen. Detta innebär allt från löpande bokföring, skatter, löner, redovisning och fram till bokslut. I tjänsten ingår även att ta hand om avstämning av lager gentemot leverantörsfakturor.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och som har arbetat i en ekonomibefattning med stort eget ansvar. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ när det gäller att se till företagets bästa. Du har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du på eget initiativ kan ta dig an uppgifter, arbetar prestigelöst med ett fokus på att ständigt förbättras.

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning med företagsekonomisk inriktning. 

Tjänsten är 75%. Det finns möjlighet att tjänsten så småningom kan utökas med allmänna administrativa arbetsuppgifter. Det finns stora möjligheter till utveckling inom denna tjänst då företaget strävar efter att personalen ska utvecklas. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på tel 0706-501940. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 5 juni.

Ekonomiansvarig

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-01

Ansök nu

Dela detta jobb