ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomiadministratör till bolag i Solna

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Ekonomiadministratör till bolag i Solna

Arbetsbeskrivning:

Till vår kund söker vi nu en ekonomiadministratör till en tjänst inom kundreskontra. I din roll kommer du hantera inkassoärenden, ekonomimejlen och påminnelsehantering. Kunden har ett Share Service Center i Riga och du kommer ha daglig kontakt gällande fakturafrågor.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Påminnelsehantering

  • Ekonomiadministration

  • Kontakt med kunder

  • Inkassohantering

  • Kundförfrågningar 

I din roll kommer du rapportera till redovisningschefen för det svenska bolaget.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från rollen som ekonomiassistent alternativt att du har jobbat på ett inkassobolag. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från internationell verksamhet och har goda kunskaper i Engelska. Som person är du prestigelös, serviceminded och van att sätta sig in i kundens behov. Du är även en god kommunikatör och trivs att jobba mot många olika kontaktytor. 

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader. Under introduktionen kommer du utgå från kundens kontor, och där efter kommer du ha möjlighet att jobba hemifrån 2-3 dagar per vecka. Kunden har sitt kontor i Solna. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonomiadministratör till bolag i Solna

Jurek