ekonomijobb.se

14 oktober 2020

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Ekonomiadministratör

Trivs du med ett omväxlande arbete innehållande såväl administration som ekonomi? Är du driftig och tycker om att agera för att finna den information du behöver? Då är detta rollen för dig!

Om rollen
I denna roll kommer du främst arbeta mot vår ombudsredovisning men även arbeta med andra administrativa uppgifter och enklare redovisningsmässiga arbetsuppgifter. Du kommer också att stötta vår lönekoordinator. Du ingår i ett team om 10 personer och du rapporterar till Head of accounting.

Vidare kommer du arbeta med att: 

  • Bevaka och följa upp inkassering för ombud
  • Kontrollera och fakturera ombud vid ägarbyten och avslut
  • Ombudssupport
  • Kontrollera avvisade utbetalningar till kunder och administrera dessa
  • Administrera borgensåtaganden & bankgarantier av ombud
  • Bokföring, månadsavstämningar och betalningar
  • Kontroll av utlägg inom löneprocessen
  • Andra administrativa arbetsuppgifter så som arkivering
  • Ad-hoc uppgifter inom redovisningssektionen

Vem är du?
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet men för att lyckas i rollen ser vi gärna att du har någon ekonomiutbildning, antingen gymnasieekonom, YH eller liknande. Vi söker dig som har arbetat något år inom ekonomi eller administration, alternativt har du precis hunnit börja din karriär.

Som person är du noggrann, lättlärd, ansvarstagande och strukturerad. Vidare är du prestigelös med en god samarbetsförmåga, då du kommer att arbeta i ett litet team med nära samarbete. Då tjänsten innebär mycket kontakt med våra ombud samt andra avdelningar på ATG så vill vi att du är en god kommunikatör och har ett eget driv.

Om mig – rekryterande chef Andreas Ebberyd Head of accounting
Jag har arbetat på ATG i närmare två år och har tidigare erfarenhet som auktoriserad revisor. Vi på Accounting är ett team om 10 medarbetare som tillsammans arbetar för att utveckla och hålla en hög kvalité i alla våra leveranser. Som ledare skulle jag beskriva mig själv som involverande och coachande där jag värdesätter en god dialog med frihet under ansvar.

Kontakta oss!
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid/deltid. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.  

Historien om ATG 
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

s

Ekonomiadministratör

Ansök nu

Dela detta jobb