ekonomijobb.se

Meritmind fortsätter sin positiva utveckling i regionen och efterfrågan på kvalificerade ekonomer är fortsatt god. Vi arbetar nu med ett flertalet spännande uppdrag, såväl inom konsult som rekrytering, och söker därför efter dig som är kvalificerad ekonom och intresserad av en ny utmaning i yrkeslivet. Vi önskar komma i kontakt med dig vare sig du är intresserad av uppdrag i form av anställd eller associerad konsult, eller om du vill bli rekryterad till någon av våra attraktiva kunder i regionen.

Våra kunder är främst medelstora till stora företag med välkända varumärken och många av dem är internationella och börsnoterade. Att vara konsult på, eller rekryteras av, Meritmind är en möjlighet för dig att utvidga ditt CV med nya branscher, företag och erfarenheter. Du får dessutom tillgång till ett stort nätverk av kompetenta ekonomer som träffas regelbundet för utbildningar, seminarier och sociala aktiviteter.

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill vara med att bidra till våra kunders utveckling!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan axla roller som till exempel Business controller, Project Controller, Ekonomichef/CFO eller Redovisningsekonom beroende på din bakgrund och kompetens. Exempel på arbetsuppgifter;

  • Budget- och prognosarbete
  • Bokslut
  • Årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Rapportering
  • Koncernredovisning och konsolidering

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande med 3-10 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser att du tidigare har arbetat med till exempelvis redovisning, bokslut, budget, prognos, analys och rapportering. Meriterande är om du har erfarenhet från internationella organisationer samt från projekt- eller produktionsmiljö. Du har vana att driva, koordinera och utveckla rutiner och processer inom exempelvis redovisning eller verksamhetsstyrning. Du är van att arbeta i olika systemmiljöer och har goda Excelkunskaper. Det är även viktigt att du behärskar engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en naturlig förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Som person brinner du för att skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt. Du trivs med att arbeta självständigt och stimuleras av att möta nya miljöer. Du har en utpräglad analytisk förmåga och ser lösningar och möjligheter även i pressade arbetssituationer.

Placeringsort: Linköping med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. 

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ekonomer till Meritminds verksamhet, Östergötland

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Dela detta jobb