ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomer sökes för framtida uppdrag

Ansök nu

Ekonomer sökes för framtida uppdrag

Söker du en ny utmaning? Vi ser ett ökat behov hos våra kunder och letar ständigt efter ekonomer med olika inriktning och erfarenheter.

Kommande uppdrag

Vi söker dig som vill arbeta med olika ekonomiska processer och utveckla ekonomifunktionen hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på tjänst, men har du erfarenhet från några av nedanstående arbetsuppgifter vill vi gärna att du registrerar dig hos oss.

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Löpande redovisning och bokföring

  • PA/Lön

  • Kontoavstämningar

  • Moms- och skattedeklarationer

  • Bokslutsarbete

  • Ekonomiska rapporter och analyser

  • Controlling

  • Koncernredovisning

Kvalifikationer

Du har troligtvis minst en gymnasieutbildning inom ekonomi, eller några års arbetslivserfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. För att lyckas och trivas i rollen har du lätt för att se ekonomiska samband och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vidare är du noggrann, strukturerad och har en god analytisk förmåga. Genom din positiva inställning och engagemang tar du dig an de uppgifter du ställs inför, självständigt eller i grupp.  

Arbetet sker ofta i olika system och du bör därför ha god datorvana, samt kunna navigera mellan olika system. Du är en van användare av MS Office med betoning på Excel.

Hur du ansöker

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Martina Petersson Berg på telefon 070-337 45 51 eller e-post martina@telinrekrytering.se.

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen att lämna intresse för framtida uppdrag!

Dela detta jobb

Logo
Ekonomer sökes för framtida uppdrag

Telin Rekrytering & Konsult