ekonomijobb.se

Orango fortsätter att marschera starkt framåt och har stora planer på att fortsätta sin tillväxtresa. Orango är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem och vi hjälper olika verksamheter att möta framtiden lite smartare. Är du en systemkunnig ekonom med stort affärsfokus och som vill förmedla din kunskap på ett pedagogisk vis? Är du dessutom konsultmässig och tycker om att arbeta i projektform så tror vi att du är helt rätt person för Orango. För våra projekt inom Microsoft Dynamics 365 Business Central och Microsoft Dynamics NAV söker vi nu ett antal ekonomer till Göteborg och Stockholm.

Huvudsakligt ansvarsområde:

Projektteamen består oftast av 7-10 personer med olika ansvarsområden där du representerar ekonomiperspektivet. Utifrån kundens behov och med fokus på ekonomiflödena gör du en förstudie, analys och kravspecifikation för projektet. Du följer sedan kunden under hela projektet och säkerställer att ekonomidelen i projektet implementeras optimalt.

Du kommer också vara delaktig i förvaltningsprojekt och hålla i Workshops.

Kvalifikationer och erfarenhet:

För att lyckas i rollen har du god kännedom om de ekonomiska flödena samt god förståelse för affärsprocesser. Vidare har du kunskap om produktionsekonomi, lager, kalkyler, projektekonomi samt erfarenhet av analyser och uppföljningar. I tidigare roller har du säkert varit super-user i något affärssystem eller så har du ett systemintresse utöver det vanliga. Du kan också vara hjälpt av om du tidigare har haft en ledande roll inom implementeringsprojekt av affärssystem. Har du erfarenhet från NAV sedan tidigare är det starkt meriterande. Andra system som är meriterande är t.ex. Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, AX, SAP, Jeeves, IFS eller liknande.

Du har relevant ekonomisk högskoleutbildning och du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

 Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är nytänkande, lösningsfokuserad och kreativ. Stämmer det in på dig så är hälften vunnet. Är du dessutom lyhörd, pedagogisk och kan hantera och kommunicera med olika nivåer i en organisation så tveka inte att söka denna spännande tjänst. På Orango drivs man av en stark Vi-känsla och viljan av att lyckas tillsammans. Orango söker ständigt efter personer som delar denna passion av att lyckas tillsammans. Därför ser vi gärna att du är en utpräglad lagspelare som gärna levererar högklassig service och kvalitet till både dina kollegor samt kunder.

 

Om Orango

Orango AB är 230 specialister på affärssystem och tillhörande lösningar och tjänster. Tillsammans har vi 2000 års erfarenhet och kompetens om affärssystemens möjligheter och hur de – fullt utnyttjade ​– hjälper företag och organisationer att lyckas. Att våra kunder ska lyckas är det vi brinner för. Vi är en av Sveriges ledande affärssystemspecialist och en pålitlig och långsiktig samarbetspartner. Vi finns i Malmö, Jönköping, Helsingborg, Stockholm, Göteborg, Växjö och Kristianstad och arbetar med kraftfulla lösningar inom allt som rör affärssystem. Vårt mål är att gå från en årsomsättning från 150 MSEK 2017 till 500 MSEK 2022. Bland våra kunder finns både stora och medelstora företag. Med de allra flesta har vi samarbetat under lång tid.

Orango arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Många anställda tar upp det faktum att företaget erbjuder en härlig atmosfär, en coachande miljö där medarbetarnas personliga utveckling har hög prioritet. Orango erbjuder en härlig arbetsmiljö med många gemensamma aktiviteter som några av anledningarna till att vi trivs så bra på jobbet.

Läs mer på www.orango.se

 Placeringsort: Stockholm

Ekonomer med gedigen systemerfarenhet och stort intresse för människor sökes till Orango

Företag MERITMIND AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb