ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonomassist till Stockholm Exergi

Företag Devotum
Ort
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Ekonomassist till Stockholm Exergi

Om Stockholm Exergi
Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag. Dygnet runt, året om, tryggar vi den växande Stockholmsregionens tillgång till värme, kyla, el samt hantering av avfallstjänster. Idag är fler än 800 000 stockholmare och drygt 400 sjukhus, datahallar och andra verksamheter anslutna till fjärrvärmenätet, kopplat till våra värme- och kraftvärmeanläggningar från Högdalen i söder till Brista i norr. Med gemensam kraft driver vi Stockholm framåt med potential att bli världens första klimatpositiva huvudstad. 

Uppdragsbeskrivning:
Stockholm Exergi byter ut sin ekonomiplattform vid årsskiftet och går Live med ERP-systemet IFS. Dessutom tar vi över hanteringen av bland annat leverantörsreskontran i egen regi efter att tidigare varit outsourcad. I samband med övergången förutser vi en tillfälligt ökad mängd manuell hantering av fakturor både i samband med konverteringar och överläsningar från gamla system samt från de nya flödena i det nya systemet efter driftstart. Vi behöver därför extra resurser som kan stötta oss under den övergångsperioden.

Övergripande Beskrivning:
Huvudsaklig uppgift är hantering av inkommande leverantörsfakturor så att de kan gå vidare i antingen ett inköpsorderflöde eller ett rent attestgodkännandeflöde. Även annat stöd inom ekonomi eller inköpsområdet kan bli aktuellt under samma period.

Kravspecifikation:
Obligatorisk kompetens och erfarenhet

  • Kompetens och utbildning inom aktuellt område

  • 2-5 års erfarenhet inom området leverantörsreskontra, har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag inom aktuellt område med hög kvalitet

  • Tar ansvar och har förståelse för sin roll i helheten

  • Kan arbeta självständigt

Meriterande kompetens och erfarenhet

  • Arbete inom systemplattformen IFS

Om dig
Förutom kompetens ovan är det grundläggande att Stockholm Exergi värderingar, NIA, är en del av de personliga egenskaper som präglar en konsult. Vi är Nyfikna: Vi lyssnar och har en nära dialog och samverkan med andra, Vi vill bli bättre och söker nya lösningar och möjligheter, Vi arbetar för ökad mångfald som berikar och utvecklar.Vi tar Initiativ: Vi går från ord till handling och är fokuserade på att nå våra mål, Vi tar beslut och står för konsekvenserna, Vi vill framåt och driver våra insatser effektivt.

Uppdragsperiod: 21-nov-2022 - 28-feb-2023
Omfattning: Heltid
Placering: Jägmästargatan 2, Stockholm

Process och ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

logo
Ekonomassist till Stockholm Exergi

Devotum