ekonomijobb.se

loga

Ekonom, vikariat

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-07-19

Ansök nu

Ekonom, vikariat

Flexibel förvaltningsekonom sökes till Riksbyggen Uppsala, visstid

Vi behöver förstärka vårt ekonomteam och söker därför en förvaltningsekonom. I arbetet som förvaltningsekonom på Riksbyggen arbetar du gentemot våra kunder som är både bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Tjänsten avser en visstidsanställning med start omgående fram till 2021-02-28. Möjlighet till förlängning finns.

Vad ska du göra?
Som förvaltningsekonom arbetar du med allehanda ekonomiska frågor gentemot våra kunder. I tjänsten ingår stöttning till föreningarnas styrelse i frågor som rör ekonomi, föreningsarbete och vissa bostadsrättsjuridiska frågor. Några utav de arbetsuppgifterna du kommer att komma i kontakt med:

- löpande ekonomiskt arbete med kundernas ekonomi
- upprättande av budget och bokslut
- ekonomisk uppföljning av kundernas ekonomi
- låneupphandlingar och övrig finansiell planering

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kundernas skiftande behov i ekonomiska frågor. I din framtoning agerar du professionellt och strukturerat.

Det är likväl viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna informera på ett tydligt sätt. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande.

Tjänsten kräver B- körkort. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Som anställd inom Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar. Som ekonom rapporterar du direkt till gruppchefen för ekonomisk förvaltning.

Placeringsort för tjänsten är Uppsala

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Låter detta spännande?
I så fall ska du skicka din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb så snart du kan, dock senast den 2020-07-19. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Daniel Gardelin Zambon 018-189735.

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Ekonom, vikariat

Riksbyggen