ekonomijobb.se

loga

Ekonom, vikariat

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Ekonom, vikariat

Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska förvaltningar och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder. 

Vad ska du göra?

Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder, där du kommer att ha kontakt med ett antal bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser. I detta ingår att ansvara för bland annat fånga upp nya behov och därifrån utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden. I dessa föreningar kommer du även att ansvara för upprättande av budget och bokslut, ekonomisk uppföljning av verksamheten, låneupphandling, finansiell planering samt att presentera budget och prognos för styrelserna.

Du kommer vidare att vara kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättsmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera gällande ekonomiska frågeställningar. Den mer löpande ekonomiska administrationen sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. 

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med många kontakter, ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling.  

Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat längst t.o.m. sista mars 2021

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil. I tjänsten ingår en del möten på kvällstid.

Om du har frågor, kontakta leveranschef Bill Sjögren på telefon: 0522-645 648 eller bill.sjogren@riksbyggen.se 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag den 15 december 2019.

Dela detta jobb

loga
Ekonom, vikariat

Riksbyggen