ekonomijobb.se

logga

Ekonom till uppdrag i Solna

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Ekonom till uppdrag i Solna

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonom kommer du agera support till företagets business controllers samt chefsteamet. 

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

  • Följa upp budget för de olika interna projekten
  • Finansiell uppföljning kring OPEX & CAPEX
  • Skapa budgetberäkningar
  • Säkerställa rapportering till de olika interna avdelningarna
  • Övrig administration kopplat till ekonomi

Vem är du?

I rollen som ekonom söker vi dig som tidigare har jobbat i en liknande roll i 3-4 år och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat inom medtech. Du har en ekonomiexamen med inriktning redovisning/finans alternativt matematik.

Vi tror att du är en detaljorienterad, noggrann och positiv person som trivs bäst med att jobba i team. Du har tidigare erfarenhet från redovisning och har goda kunskaper i Excel och är van att hantera stora mängd data samt formler. 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som ekonom till vår kund vars kontor är beläget i Solna. Uppdraget har startdatum snarast möjligen samt förväntas fortlöpa mellan 3-6 månader. Uppdraget är förlagt på heltid mellan 8-17.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonom till uppdrag i Solna

Jurek