ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonom till Sveriges största fastighetsbolag

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Ekonom till Sveriges största fastighetsbolag

Nu finns en möjlighet för dig som vill arbeta i en kommunikativ och affärsnära roll hos ett bolag vars kultur är öppen, trevlig och inkluderande. Vill du vara med på en spännande digitaliseringsresa där det är du som sätter gränser för din egen utveckling kan det här vara helt rätt roll för dig. Ta chansen och sök till ett bolag som har ambition att vara i framkant i allt de gör. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Vasakronan är mitt i en resa där fokus ligger på att digitalisera, förenkla och arbeta smartare. De behöver därför stärka upp ekonomiteamet med en ekonom som har ett intresse för redovisning, hyresfrågor och att arbeta med leverantörsfakturor. Målbilden är att ha noll förflyttning av data, fler självhjälpslösningar, fortsatt automatisering och andra initiativ för att löpande kunna hantera förändring och affärsutveckling på ett effektivt sätt. Detta är bara några smakprov på alla spännande projekt Vasakronan arbetar med.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vasakronan. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå minst 1,5 år framåt. Det kan finnas möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att utrymme för det finns och att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en organisation med stort utrymme för kreativt tänkande där dina initiativ och idéer värdesätts
 • En arbetsplats med låg personalomsättning, vilket är ett resultat av bra personalpolitik där medarbetarna vill stanna
 • En arbetsplats med ett gott rykte där de värdesätter ett positivt arbetsklimat och där medarbetarna trivs och utvecklas

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen som ekonom hos Vasakronan är en bred roll där du kommer arbeta agilt och ha mycket kontakt med olika inblandade parter. Du kommer exempelvis att:

 • Hantera och registrera hyresavtal
 • Arbeta med redovisningsfrågor
 • Hantera leverantörsfakturor

Vi söker dig som

 • Har en akademisk utbildning inom ekonomi
 • Har något års erfarenhet av att arbeta med ekonomirelaterade frågor som exempelvis redovisning och leverantörsfakturor
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du har:

 • Arbetat inom fastighetsbranschen sedan tidigare

Som person är du drivande, lösningsfokuserad och flexibel. Du tycker om sociala kontakter och du har en god kommunikativ förmåga. Du bör tycka om att ta egna initiativ och är inte rädd för att testa nytt för att föra arbetet framåt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du också besitter en god samarbetsförmåga. Slutligen har du ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv.

Övrig information

 • Start: December
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
 • Placering: Stockholm, Malmskillnadsgatan 36

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om hur Vasakronan presenterar sig på deras hemsida - HÄR!

 

 

Dela detta jobb

Ekonom till Sveriges största fastighetsbolag

Academic Work