ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonom till rollen som Rekryteringskonsult i Malmö

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Ekonom till rollen som Rekryteringskonsult i Malmö

Jurek i Malmö arbetar med de mest varierade och roliga roller man kan tänka sig i vår bransch. Vi utmanas dagligen av nya spännande förfrågningar från våra fantastiska kunder. Det går bra för oss och vi behöver utöka vårt team med en rekryteringskonsult till vårt specialistområde Finance. Det som präglar vårt team är ett fantastiskt samarbete, målorientering, engagemang och arbetsglädje.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är ekonom men som egentligen brinner mest för att arbeta med människor och relationer. Kanske känner du att det finns annat du skulle vilja göra men samtidigt bidra med din ekonombakgrund? Som rekryteringskonsult inom Finance får du göra just det, arbeta i en affärsnära roll där du hela tiden bygger relationer med både företag och kandidater, samt verkar för att både företag och kandidater ska hitta sin perfekta match.

Vi arbetar med allt från chefsrekryteringar till renodlade servicefunktioner och helt bransch överskridande vilket gör att våra uppdrag varierar enormt. En dag är inte den andra lik och kraven på oss växer i takt med att arbetsmarknaden förändras och rollerna alltmer nischas. Som rekryteringskonsult hos oss ansvarar du för hela rekryteringsprocessen, från att tillsammans med våra kundansvariga "säljare" fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidat för uppdraget. I stort är dina huvudsakliga arbetsområden:

• Möten med våra kunder för behovsanalys och kravprofil
• Skriva attraktiva annonser och sammandrag av tjänster till och för digitala plattformar
• Skapa intressanta inlägg för att skapa dialog och driva trafik från bla LinkedIn
• Söka kandidater, framför allt via LinkedIn och vår egen kandidatdatabas, till de uppdrag du ansvarar för
• Jobba i nära samarbete med vår Researcher i sökandet av kandidater
• Genomföra professionella intervjuer, personlighetstester och referenstagningar
• Tillsammans med kollegorna i teamet och vår marknadsavdelning samt kundansvariga driva kampanjer och hålla Webbinars.

Du har flera processer i gång parallellt och gillar att tempot är högt och att våra kunder har höga krav på vår leverans - det triggar dig men ställer också krav på god prioriteringsförmåga och ett lösningsorienterat mindset. Vi är ett stolt och samlat lag som har kul ihop och vi peppar varandra i motvind och firar också våra segrar.

Vem tror vi att du är

• Professionell – vi menar att du är van att hantera och kommunicera med olika parter, håller en hög kvalitet i det du gör och känner ansvar för ditt arbete. Du håller tidsramar, lovar inte mer än du kan hålla och anstränger dig att leverera på topp
• Teamperson – med det menar vi att du sätter laget före jaget, du bidrar med god energi och respekt för de du arbetar med och trivs bra i olika samarbeten
• Lyhörd – att kunna snappa upp nyanser, våga ställa frågor, utmana och uppmana kollegor och kunder
• Relationsfrämjare – vi har många kontaktytor såväl internt som externt och vi värnar om dessa lika högt oavsett om det är kund, kandidat eller kollega
• Modig – vi gillar utmaningar, tar in hjälp där vi kan och vi vågar göra några misstag på vägen för att komma framåt
• Potential – du ser positivt på att kunna växa i rollen och specialistområdet och med kunskap och viktig input kunna bidra till en fortsatt tillväxt och utveckling av området
• Har en akademisk utbildning inom ekonomi samt flera års arbetslivserfarenhet i rollen som ekonom. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både konsultbolag och större bolag samt en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden.

Att arbeta på Jurek
Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet? Om inte väntar snart säsong 2.

Du kommer till ett bolag där du har ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation och Business Support. Vårt trevliga kontor hittar du mitt i hjärtat av Malmö. Hoppas vi hörs!

Vill du veta mer är du varmt välkommen att höra av dig till Johanna Kalered, Researcher, på 0707-369 359 eller johanna.kalered@jurek.se.

Sökord: Rekryteringskonsult, Konsultchef, Rekrytering, Bemanning, Ekonom, Finance

Dela detta jobb

Logo
Ekonom till rollen som Rekryteringskonsult i Malmö

Jurek