ekonomijobb.se

Ekonom till PolyPeptide i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Ekonom till PolyPeptide i Malmö

Vill du ta ditt nästa steg in på ett spännande bolag och vara en del av ett härligt team har vi nu rollen för dig!

PolyPeptide söker efter rätt person till ett trevligt klimat med framåtanda där du tillsammans med dina kollegor inom Finance sköter redovisningen för det svenska bolaget. Din roll kommer fokusera på kundreskontran men du är även övriga ekonomer behjälplig. Här erbjuds du många kontaktytor i ett medelstort bolag där alla jobbar nära varandra.

Ni sitter tillsammans i fina lokaler i Malmö och du rapporterar till Viveka som är Finance Director.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fakturering och kundinbetalningar
  • Krav- och påminnelsehantering
  • Inköpsordermatchning
  • Avstämningar vid månadsbokslut
  • Registerunderhåll
  • Löpande redovisning

Här erbjuds du en tjänst där du får vara med och påverka, och där processer och rutiner ständigt ses över för att hitta effektiva arbetssätt. Välkommen till ett bolag där man månar om sina anställda, och där man förstår vikten av balans i livet.

Är det dig vi söker?

Kanske har du suttit i en liknande roll i ett medelstort bolag och söker efter något nytt, eller har du ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och ser detta som ett naturligt nästa steg? Här är personligheten mycket viktig. Du är en öppen och positiv person med en stor portion prestigelöshet. För att trivas i rollen är du hjälpsam och kavlar upp ärmarna där det krävs. Du är gymnasieekonom eller har eftergymnasial examen inom ekonomi och behärskar både engelska och svenska i tal och skrift. Ditt systemintresse är stort och du drivs av att effektivisera ditt eget arbete.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar PolyPeptide med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.

Dela detta jobb

Ekonom till PolyPeptide i Malmö

Mpya Finance