ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonom till On Via Trafikutbildningar

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Ekonom till On Via Trafikutbildningar

Om företaget

On Via Trafikutbildningar bedriver kvalitativa trafikutbildningar på ett 25-tal olika orter i Sverige. Målet är att skapa ett starkt marknadsledande bolag och varumärke som tillhandahåller de främsta utbildningsplatserna, både ur kund- och arbetstagarperspektiv.

Koncernen har genom genomförda planerade förvärv av väl inarbetade och fungerande dotterbolag tagit en bra position för framtida tillväxt med lönsamhet. Totalt jobbar idag ca 200 personer inom koncernen.

Dina arbetsuppgifter
Brinner du för ekonomiarbete och vill vara en del i ett företag i stark tillväxtfas? Trivs du på ett företag där nyfikenhet och modet att våga göra skillnad uppmuntras. Då kommer det här vara något för dig.

Nu förstärker vi vår ekonomifunktion med ytterligare en ekonom och söker dig som vill vara med på vår spännande tillväxtresa och bli en viktig del i den fortsatta utvecklingen av vår ekonomifunktion. I rollen som ekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av redovisning, lönebokföring med tillhörande administration, bokslutsarbete och resultatanalys. Arbetsuppgifterna genomför du med stort fokus på noggrannhet och kvalitet.

Du kommer att arbeta nära våra trafikskoleverksamheter och vara delaktig i att utveckla redovisningen och våra ekonomiprocesser tillsammans med ett engagerat team på koncernstöd. På ekonomiavdelningen är vi, med dig, sju personer. Du kommer att rapportera direkt till CFO.

Placeringsort är Kalmar och tjänsten ska tillsättas snarast.

Din profil

Vi tror att du har en lämplig ekonomisk utbildning på högskolenivå eller likvärdig kompetens med flerårig erfarenhet av att arbeta med olika delar av ekonomprocessen, där fokus ligger på redovisningen. Erfarenhet av lönehantering är önskvärt.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och analytisk med god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och strukturera ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en bred, omväxlande roll och är en person med eget driv och god kommunikativ förmåga. Tjänsten ställer höga krav på din flexibilitet och samarbetsförmåga. Vidare värdesätter du att arbeta i ett team med god sammanhållning.

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du ha vana av att arbeta i ekonomisystem samt ha goda kunskaper i MS Office, med tyngdpunkt i Excel, och goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072-090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 15 januari 2023. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

Dela detta jobb

logga
Ekonom till On Via Trafikutbildningar

Premier Service AB