ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonom till gw asfalt

Företag Resultat AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-18

Ansök nu

Ekonom till gw asfalt

Har du flera års erfarenhet av en bred roll inom ekonomi och skulle trivas i ett familjärt bolag som värnar om sin personal? Här erbjuds du en spännande roll med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor.

Tjänsten är en rekrytering där du blir direkt anställd av vår kund.

Om företaget

GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB är ett framgångsrikt bolag som utför helhetslösningar inom all mark- och tätskiktsarbeten med specialinriktning på att renovera innergårdar. Deras uppdragsgivare finns bland såväl fastighetsägare och byggentreprenörer som hos kommuner och Trafikverket. Sedan starten 1992 har företaget expanderat och sysselsätter idag en personalstyrka på 15 inom projektledning och administration samt en arbetsstyrka på ca 70 personer.

GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar är verksamma främst inom Storstockholm och har sitt huvudkontor och produktionen i Vendelsö.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ekonom hos GW Asfalt kommer du att ha ett nära samarbete med bolagets ekonomiansvariga samt företagets projektledare. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i hela ekonomiflödet från första fakturan till årsredovisningen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• In- och utbetalningar
• Bokslut
• Projektredovisning
• Årsredovisning

Din profil

För att vara rätt i rollen som Ekonom hos GW Asfalt söker vi dig som har några års erfarenhet av, samt är självgående i ovan nämnda uppgifter. Vi erbjuder här en roll med mycket kontaktytor både inom och utanför det egna företaget. Du bör därför trivas i en social roll och ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du kommer att tillhöra ett litet team om tre personer som samarbetar tätt med varandra. Vi söker dig som är prestigelös, inte rädd för att hugga i, driftig, tror på din egen förmåga och vågar ta egna beslut.

Framgångsfaktorer

• Flera års erfarenhet av ovan nämnda uppgifter
• Social, driven och kommunikativ
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Vendelsö, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-12-18

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073-311 68 62

Dela detta jobb

logo
Ekonom till gw asfalt

Resultat AB