ekonomijobb.se

Logga

Ekonom till Finet

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Ekonom till Finet

Vår verksamhet

Finet AB är ett IT-företag och har idag 10 anställda.

Finet ansvarar för Finspångs kommuns bredbandsutbyggnad. Man ansvarar även för kommunens interna data nät och Wifi. Finet ingår i en koncern ägd av Finspångs kommun.

Finet är ett familjärt företag med mycket god sammanhållning. Vi är nu inne i en intensiv period för att bygga ut den digitala infrastrukturen i Finspångs Kommun.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom på Finet har du ett helhetsansvar för företagets ekonomi.

Du kommer att arbeta med löpande redovisning. Ansvara  för budget-, prognosprocessen, upprätta månads-, kvartal- och årsbokslut med avstämningar och rapporter/nyckeltal.

Du kommer ansvara för kundreskontran och inköp av indirekt material.   

I rollen ingår också att vara stöd till verksamhetsansvariga och VD vid analys av rapporter och av olika typer av ekonomiska frågeställningar. Du ansvarar för att skatter och avgifter redovisas till Skatteverket. Du redovisar olika typer av statistik till SCB.

Din profil

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen. Alternativt annan eftergymnasial ekonomisk utbildning som arbetsgivaren  bedömer relevant för uppdraget. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter under fem år.

För arbetet krävs att du är självgående, tar ansvar och har förmåga att planera och prioritera. Då det ingår många kontakter i din tjänst ställer det krav på din förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt på ett pedagogiskt sätt.

Dela detta jobb

Logga
Ekonom till Finet

Finspångs kommun