ekonomijobb.se

Meritmind har fått i förtroende av Car-O-Liner Commercial AB att rekrytera en Ekonom till deras fabrik i Katrineholm. Vill du få möjlighet att utvecklas och bredda dina ekonomikunskaper inom ett internationellt bolag kan detta vara en möjlighet för dig!

Under varumärket TruckCam designar och levererar Car-O-Liner utrustning och industriella lösningar till lastbils- och bussindustrin världen över. Bolaget är en del av Snap-on som är noterat på New York Stock Exchange. TruckCam förbereder sina finansiella rapporter enligt US GAAP och SOX.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fakturering
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Delaktighet i månads- och årsbokslut
  • Stötta Ekonomichefen

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med fördel inom redovisning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ditt intresse för system är starkt och du älskar att arbeta med Excel. Då du kommer vara verksam i internationell koncern har du inga problem med att tala och skriva på engelska.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen ser vi att du har egenskaper som noggrann, resultatorienterad och en god social förmåga. Du har inga problem att arbeta självständigt, kan komma med förslag på förbättringar och tar egna initiativ.

Placeringsort: Katrineholm

Om företaget

TruckCam är en del av Snap-on, en ledande global innovatör som tillverkar verktyg, utrustning, diagnostik, reparationsinformation och systemlösningar för professionella användare. De har 12 600 anställda över hela världen och en omsättning på cirka 4 miljarder dollar. Läs gärna mer här: http://www.truckcam.com/

Ekonom till Car-O-Liner Commercial AB, Katrineholm

Företag MERITMIND AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb