ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonom till BAE Systems i Karlskoga

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Ekonom till BAE Systems i Karlskoga

BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 460 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. BAE Systems Bofors har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet. De huvudsakliga produkterna som tillverkas är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Vill du jobba med ekonomi på en utvecklingsorienterad och spännande arbetsplats inom försvarsindustrin? Det här en tjänst för dig som vill ha varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av framåtanda och visioner.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd via AxÖ Consulting med stationering hos BAE Systems AB.

Arbetsbeskrivning

I den här tjänsten kommer du att arbeta brett med ekonomi. Till arbetsuppgifterna hör hantering av likviditetsplanering, treasuryfrågor, kundfakturering och kundreskontrahantering samt andra liknande ekonomifunktionssysslor. Tjänsten är senior och kommer också att innebära ansvar för olika typer av internrapporteringsfrågor inom bolaget samt gentemot BAE koncernen, kopplat till ansvarsområden i tjänsten.

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten har du en ekonomutbildning samt flera års arbetslivserfarenhet inom ekonomi med inriktning mot redovisning, gärna från ett mellanstort till stort bolag. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta i ett större affärssystem, gärna SAP. Kunskaper i finansiella flöden och treasuryfrågor är också meriterande. Att vara lösningsorienterad, med bibehållen noggrannhet, samt drivande är andra egenskaper som skattas högt. Du behärskar även svenska såväl som engelska i både tal och skrift.

För att trivas i tjänsten som ekonom hos BAE Systems är det viktigt att du är ansvarsfull, strukturerad och självständig. Vidare är du positiv och sprider energi omkring dig samtidigt som du är självgående och driver ditt eget arbete framåt

Vi kommer också att lägga stor vikt vid personlig lämplighet då bra teamkänsla ska vara ett ledord på avdelningen.

Information om ansökan

Uppdraget förväntas starta 1 mars 2022 och pågå i 18 månader. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Angelica Mäenpää, AxÖ Consulting, på telefonnummer 076-636 61 75 eller via e-post på angelica.maenpaa@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande. För att du skall trivas erbjuder vi dig en fast månadslön, trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     1 mars 2022

Löneform

     Månatlig lön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Karlskoga

Län

     Örebro län

Land

      Sverige

Referensnummer

     2021/249

Kontakt

    Angelica Mäenpää, 076-636 61 75

Publicerat

     2021-11-19

Sista ansökningsdag

     2021-12-19

Dela detta jobb

logga
Ekonom till BAE Systems i Karlskoga

AxÖ Consulting