ekonomijobb.se

logga

Ekonom sökes till riktigt roligt uppdrag i centrala Göteborg

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Ekonom sökes till riktigt roligt uppdrag i centrala Göteborg

Vill du vara med på resan mot en digitaliserad ekonomistyrning ute hos vår kund är detta troligtvis helt rätt tjänst för dig! Här får du chansen att bli en del av ett engagerat och kompetent team som sitter i härliga lokaler mitt i centrala Göteborg.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till årsskiftet 2021/2022. 

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonom ute hos vår kund kommer du främst att arbeta mot parter så som bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leverera budget, bokslut, prognoser och andra rapporter av ekonomisk karaktär till dessa. En annan viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med berörda parter för att aktivt delta i kalkyl- och offertarbete samt ge råd i fastighetsekonomiska frågor, t ex vid ombyggnationer och utvecklingsprojekt.

Kunden står inför ett spännande utvecklingsarbete mot automatiserad ekonomistyrning och i detta arbete kommer du att spela en viktig roll! Hos kunden kommer du att få möjlighet att vara med och påverka framtiden tillsammans med ditt team som består av 15 ekonomer.

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi vill att du som söker har ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har minst några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med upprättande av budget och bokslut. Kundens ekonomisystem är Agresso. Erfarenhet från fastighetsbranschen, utvecklingsprocesser och IT-utvecklingsarbete är meriterande.

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk och har ett stort kundfokus. För att trivas i kundens gäng är du flexibel och har lätt för att samarbeta med alla olika typer av människor. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Du erbjuds
Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom ute hos vår kund i centrala Göteborg. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag om 100% som sträcker sig till årsskiftet 2021/2022.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Ekonom sökes till riktigt roligt uppdrag i centrala Göteborg

Jurek