ekonomijobb.se

logga

Ekonom sökes för uppdrag i Gävle!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Ekonom sökes för uppdrag i Gävle!

Just nu söker vi dig som vill arbeta som ekonom på 50% hos vår kund i Gävle. Är du noggrann, analytisk och har förmågan att se helheten? Läs då gärna vidare!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonom kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen som består av fem kollegor, fyra ekonomer och en controller som tillsammans har ett nära samarbete. Du kommer att arbeta som ett verksamhetsstöd med löpande budget, avstämningar och bokslutsarbete. Du kommer att vara ett stöd till cheferna i deras arbete och hjälpa dem att se samband mellan verksamhet, personal och ekonomi så att de kan fatta välgrundade beslut. Vid behov stöttar du även med ekonomiadministrativa uppgifter inom enheten. 

Vem är du?

Du är en analytisk person som har förmåga att förstå och se helheten samtidigt som du har bra sinne för struktur och detaljer. Du är kommunikativ och pedagogisk i ditt sätt att uttrycka dig. Du är van att anpassa dig och förklara komplexa texter och tabeller utifrån gruppens behov. Vidare har du även:

  • Högskoleexamen med inriktning ekonomi
  • Minst 1 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete
  • Goda kunskaper i Agresso
  • Goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig sektor eller politiskt styrda organisationer. 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på 50% med start omgående och löper till och med 2020-12-31. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Ekonom sökes för uppdrag i Gävle!

Jurek