ekonomijobb.se

 

Ekonom på litet internationellt teknikföretag

Rollbeskrivning
Rollen som ekonom hos oss innebär ett brett ekonomiarbete med en hel del internationella inslag och potential för utveckling. Uppgifterna är fördelade mellan moderbolaget Thermo-Calc Software och det relativt nystartade dotterbolaget Questek Europe som sitter i samma lokaler, totalt ca 50 personer. Du kommer att arbeta i teamet Finance & IT som består av 6 personer och leds av ekonomichefen.

Övergripande innehåller rollen arbete med kund- och leverantörsfakturor, valutor och bank, avstämning och rapporter samt inköp och projekt. Vi arbetar även kontinuerligt med att utveckla processer och ekonomisystem, så idéer och initiativ är mer än välkommet.

Sökande
Du är noggrann och uppskattar ordning och reda. Du är också hjälpsam och uppskattar bredd och variation i dina arbetsuppgifter. 
Du har eftergymnasial utbildning i företagsekonomi och är bekväm med att tala och skriva på engelska.
Kanske har du nyligen tagit examen eller är just på väg att göra det, och känner dig taggad på att komma igång med en bred blandning av ekonomifrågor?

Företagsbeskrivning
Thermo-Calc Software är ett litet men växande internationellt företag som efter att ha knoppats av från Kungliga Tekniska Högskolan 1997 levererar ledande simuleringsmjukvara för materialdesign till forskning och industri i över 70 länder. Produkterna tillåter en mer effektiv och miljövänlig utveckling av framtidens högpresterande material och industriprocesser.

Huvudkontoret ligger i Solna, i ljusa och moderna lokaler, med gångavstånd till Solna station och Mall of Scandinavia. Här arbetar ett internationellt lag på ca 50 personer, varav merparten med att utveckla företagets produkter.

Företaget har god personalpolitik och lägger stor vikt vid friskvård, hälsa och kompetensutveckling. Företaget har vidare ett generöst bonussystem som omfattar samtliga medarbetare.

Våra värdeord är: 

  • Engagemang, vilket är avgörande för vårt rykte som pålitlig leverantör av mervärde.
  • Samarbete, vi ser styrkan i att arbeta tillsammans och värdet i att stödja kollegor och kunder. 
  • Rättvisa, då vi tror på långisktigheten i att vara ärliga mot oss själva och varandra samt att alltid söka vinn-vinn lösningar. Vi är noga med att behandla andra såsom vi själva vill bli behandlade.
     

 

Ekonom på litet internationellt teknikföretag

Ort
Utgår

2020-01-05

Ansök nu

Dela detta jobb