ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonom med hyressystemansvar till Svenska Hus

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Ekonom med hyressystemansvar till Svenska Hus

Svenska Hus är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Företaget förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler. Kundfokuset är starkt och här förenas långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk.

Hyresvärdet uppgår till cirka 670 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 9 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Tycker du om att ta stort eget ansvar och samtidigt ingå i ett team med gemensamma mål? Lockas du av att arbeta i ett bolag som värdesätter personligt engagemang och där det är nära till beslut? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Om tjänsten
I rollen som ekonom med hyressystemansvar har du det övergripande ansvaret av företagets hyressystem. Du håller ordning i systemet, bevakar att det fungerar som det ska samt stödjer organisationen vid frågor om funktioner.

Det är ditt ansvar att kontrollera så att kommersiella avtal är rätt registrerade i systemet. Att registrera inbetalningar, arbeta med inkassoverksamheten samt att ta fram underlag för avstämningar ingår också i arbetsuppgifterna.

I tjänsten ingår även viss bokföring, att göra avstämningar på ett antal konton och ansvara för redovisningen av hyresfordringar i samband med bokslut.

Din profil
Vi söker dig som har minst treårig gymnasial utbildning och flera års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning i ett fastighetsbolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hyresadministration, främst inom kommersiella lokaler, kombinerat med kunskap inom hyresjuridik samt erfarenhet av inkassoverksamhet. Vana av systemansvar i hyressystem är av största vikt samt att du har arbetat med avstämningar av konton. Goda kunskaper av Excel krävs också.

Då detta är en roll som kräver många sociala kontaktytor är det viktigt att kunna ge service både till hyresgäster och kollegor. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Som person är du mycket noggrann, ansvarsfull och självgående. Det är viktigt att du har stor integritet och är lösningsorienterad. Du är strukturerad, serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med olika människor. Det är också viktigt att uppskatta en arbetsplats som präglas av nyfikenhet, professionalism, handlingskraft och omsorg om varandra och kunderna för att trivas hos Svenska Hus. Du är en trygg person som kan vara tydlig och rak när det behövs och som har god logisk slutledningsförmåga.

Vad Svenska Hus erbjuder dig
Här får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörslett bolag där beslutsvägarna är korta.

Du kommer att ingå i ett kompetent team som lever Svenska Hus ledord: personligt engagemang, entreprenörskap och affärsmässighet. Företagsklimatet kännetecknas av idérikedom, prestigelöshet och lyhördhet mot marknad och kund.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som Ekonom med hyressystemansvar passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Svenska Hus med Fasticon. Alla ansökningshandlingar behandlas konfidentiellt. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karina Andersson på karina.andersson@fasticon.se eller 073-023 22 18. Vi arbetar med löpande urval.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Dela detta jobb

Ekonom med hyressystemansvar till Svenska Hus

Fasticon AB