ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonom med HR erfarenhet till Hamilton Nordics i Kista

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-29

Ansök nu

Ekonom med HR erfarenhet till Hamilton Nordics i Kista

  Söker du en varierad och bred roll inom både redovisning och HR? Vill du arbeta i en internationell organisation med en innovativ företagskultur och engagerade medarbetare?

Nu söker vi en engagerad och lösningsorienterad redovisningsekonom/HR generalist till vårt familjära kontor i Kista.

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att bli en viktig del i Hamilton Nordics där du får möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med fokus på både redovisning och HR. Förutom det löpande redovisningsarbetet kommer du även vara HR kontaktperson för de nordiskt anställda och stötta den externa lönebyrån. Du har löpande kontakt med huvudkontoret i Schweiz och rapporterar till Head of International Finance.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

  • Ansvara för leverantörsreskontra och betalningar
  • Ansvara för kundreskontra som fakturering, inkasso och avstämningar
  • Myndighetsrapportering
  • Stötta i månads- och årsbokslut och årsredovisning.
  • HR kontaktperson för de nordiska länderna (Sverige, Norge, Danmark)
  • Stötta i rekryteringsprocesser och introduktioner
  • Administrativa uppgifter kring de anställda som kontrakt och pensioner
  • Stötta lönebyrån
  • Uppföljning av tidsrapportering
  • Implementering av HR policys lokalt

Vem är du?

Du är en utåtriktad och engagerad person med driv som är van att arbeta både självständigt och i internationell miljö. Du är lösningsorienterad, strukturerad och prestigelös som person och bidrar gärna med idéer. Du har en god kommunikativ förmåga och du har lätt för att bygga relationer i en internationell organisation med innovativ företagskultur.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi/HR och ett par års erfarenhet inom redovisning samt HR relaterade uppgifter. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Om du även har erfarenhet av Microsoft 365 och/eller SAP är detta meriterande.

Vi erbjuder

Du blir en del av ett varmt och engagerat företag i en organisation som värdesätter god kommunikation och respekt för varandra. Du kommer vara placerat på deras kontor i Kista och rapportera till din chef i Schweiz.

I den här rekryteringen samarbetar Hamilton med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Hamilton, an internationally active company, is one of the leaders of technology in life science, storage, measurement and Medtec. Hamilton produces precision instruments for research and industry as well as intelligent ventilators. Furthermore, the company is strongly represented in the growth markets of genetics and robotics. The group currently employs more than 2,850 people worldwide, more than 1,300 of them in Bonaduz and Domat / Ems in the Grisons Rhine Valley.

Dela detta jobb

Logo
Ekonom med HR erfarenhet till Hamilton Nordics i Kista

Jurek