ekonomijobb.se

Logo

Ekonom med erfarenhet av IFS

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2018-07-19

Ansök nu

Ekonom med erfarenhet av IFS

Om verksamheten
Till vår kund som är ett IT-företag i Sundbyberg söker vi nu dig som är ekonom och har erfarenhet av systemet IFS. Man är idag 8 personer i ekonomiteamet i Stockholm och behöver under 3-5 månader förstärka med en person till. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö med fokus på utveckling och förbättring där man tillsammans har helhetsansvaret för  samtliga bolag i Sverige och Norge.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med löpande redovisning och ansvara för 1-2 av koncernens bolag. Du tycker om att arbeta såväl operativt som strategiskt och gillar att effektivisera och utveckla rutiner. Du är även en bekväm användare av redovisningssystemet IFS samt är flytande i engelska i tal och skrift.

Vem är du?
Vi söker dig med 3–5 års erfarenhet av redovisning och som har erfaranhet av IFS. Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du har lätt för att samarbeta och skapa relationer. Det är även av stor vikt att du är initiativtagande och van att fatta egna beslut.

Du erbjuds
Du blir del av ett härligt och framåt bolag med en stark och positiv kultur. Uppdraget är placerat på kundens kontor i Sundbyberg och förväntas pågå 3-5 månader. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Gylner på 0766-013474 . Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Dela detta jobb

Logo
Ekonom med erfarenhet av IFS

Jurek Bemanning