ekonomijobb.se

Logo

Ekonom inom Treasury för meriterande uppdrag hos välkänt bolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Ekonom inom Treasury för meriterande uppdrag hos välkänt bolag

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en ekonom till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med omfattning heltid och med start omgående. Du kommer att ingå i enheten Finance och ditt ansvarsområde kommer vara Treasury inom Backoffice. De huvudsakliga arbetsuppgifterna i denna roll kommer vara likviditetshantering, valutahantering samt analys av den råvaruhandel som sker i bolaget. Arbetsuppgifterna kommer även innebära:

  • Analys och kontroll av affärer samt avräkning med motparter
  • Kontroll och godkännande av överföringar, placeringar samt motpartsbekräftelser och ränteuppdateringar
  • Analys och kontroll av fastpris & råvaruhandel
  • Löpande kontakt och samarbete med Front Office

Utöver detta kommer rollen även innebära en del pendling mellan kundens kontor i Stockholm och Västerås.

Vem är du?

Vi söker dig som har praktiskt erfarenhet av arbete inom Treasury Backoffice och har en förståelse för likviditetsprognoser, ränterapporter och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom Treasury. Troligtvis har du även en mycket god förståelse för finansiella instrument och likviditetshantering.

För att lyckas i denna roll tror vi att du är en noggrann och självgående person som inte räds att ta ett helhetsansvar. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal & skrift. Då denna roll kräver en del pendling mellan kundens kontor i Stockholm och Västerås så ställs det även krav på din flexibilitet och tillgänglighet.

Du erbjuds

En meriterande roll som ekonom inom Treasury på ett stort och välkänt bolag. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och kommer att pågå mellan 4-6 månader. I denna roll kommer du att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uthyrd till kund som en del av vår konsultverksamhet.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Ekonom inom Treasury för meriterande uppdrag hos välkänt bolag

Jurek Bemanning