ekonomijobb.se

Är du ekonom med erfarenhet av arbete i stora företag? Då kan detta långa uppdrag hos vår kund i Malmö, Arlöv, vara något för dig.

Brightby söker nu en ekonomiassistent med start omgående, till vår samarbetspartner som är ett stort internationellt företag. Du kommer ingå i ett större ekonomiteam med ett nordiskt kundreskontrateam på 2-3 personer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med initial provanställning, där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder, med detta som ditt första uppdrag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

  • Processa kundfakturor i SAP
  • Påminnelsehantering
  • Hantera mailkontakt med kunder
  • Problemlösning kopplat till fakturor och kunder
  • Betalningar och avstämningar

Kvalifikationer och erfarenhet
För att vara en kvalificerad kandidat för det här uppdraget och som konsult på Brightby har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt 1-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Alternativt gymnasieekonom med fler års erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av arbete i större bolag med stora flöden och högt tempo. Med fördel har du även arbetat i större affärssystem sedan tidigare. I det här uppdraget är det SAP som är aktuellt. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska som engelska.

I rollen som konsult ser vi även att du har B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

I det här uppdraget får du möjlighet att komma in på ett stort internationellt företag som just nu står inför en förändringsprocess vilket är en meriterande erfarenhet att ha med sig vidare i karriären. Du kommer även att få en mycket god inblick i affärssystemet SAP vilket ofta är till stor nytta i kommande uppdrag.

Start: Omgående
Placering: Malmö, Arlöv
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid som konsult, med ett första uppdrag på cirka 7 månader.

Ekonom inom kundreskontra i SAP

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb