ekonomijobb.se

Logo

Ekonom i Klippan på deltid för kommande uppdrag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-19

Ansök nu

Ekonom i Klippan på deltid för kommande uppdrag

JUREK söker en ekonom i Klippan för kommande uppdrag

Förutsättningar

Vår kund omsätter cirka 20 Mkr per år och har cirka 300 inkommande fakturor per år. Vår kund använder sig av ärendehanteringssystemet Vision, fakturasystemet EDP Future och bokföringssystemet Raindance.

Uppdraget i stort

Löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, budgetering, resultatuppföljning, medverka vid berednings- och direktionsmöte mm (2 timmar) cirka 10 gånger per år, vara bollplank och eventuellt hjälpa till med analyser.

Omfattning: Deltid: 50%

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ovannämnda arbetsgifter samt har arbetat som ekonom inom offentlig verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta med utredningsuppdrag. Du är noggrann, flexibel, pålitlig och är van att ta ansvar. Vi ser även att du är en god kommunikatör som talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Du erbjuds
Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på deltid under ca 1 år. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uppdraget är med omgående start. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonom i Klippan på deltid för kommande uppdrag

Jurek Bemanning