ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ekonom för minst sex månaders uppdrag på Swereco i Lenhovda

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Ekonom för minst sex månaders uppdrag på Swereco i Lenhovda


Swereco startade 1973 med tillverkning av kryckor och utveckling av ergonomiska produkter för människor med funktionsnedsättning. De flesta av Swerecos produkter tillverkas vid fabriken i Lenhovda, Småland, men företaget har också ett antal produkter som köps in från underleverantörer. Sedan 2015 tillhandahåller bolaget också licensierade medicintekniska produkter bl.a. inom diabetes, anestesi och kirurgi till de nordiska sjukhusen.

Under december 2021 har Swereco förvärvat Sanicare AB som kompletterar Swereco när det gäller produktportfölj och distribution. Företaget har 45 anställda och omsätter idag runt 120 MSEK. Sedan 1 december 2020 ägs Swereco av J2L Holding AB. J2L Holding AB grundades 2009 av Johan och Louise Lindh med målet att bygga upp en industriell grupp som långsiktigt bygger och utvecklar sina bolag. I dagsläget omsätter J2L över 1 miljard kronor och har mer än 250 anställda.


Till vårt trevliga kundföretag Swereco i Lenhovda söker vi en noggrann, ansvarsfull och nyfiken Ekonom. Uppdraget inleds med sex månaders anställning via Empleo men kan för rätt person och om fortsatt behov finns, övergå i en tillsvidareanställning hos Swereco.

Ekonomiavdelningen består av två personer, en ekonom och företags CFO, två kollegor som du kommer ha ett nära och gott samarbete med. Vi växer vidare och hoppas att även du vill bli en del av vårt härliga team!

I rollen som Ekonom har du ett brett arbetsområde med ansvar för:
 

  • Löpande bokföring samt kund- och leverantörsreskontran
  • Fakturering
  • Orderläggning och leveransuppföljning
  • Kontoavstämningar
  • Momsredovisning


I takt med att verksamheten växer kan även dina uppgifter komma att utvecklas eller förändras. Därför ser vi gärna att du ställer dig positiv till att jobba brett och är flexibel och öppensinnad!

Vi är ett genuint och härligt team som värnar om varandra och har ett nära samarbete med både produktionen och övriga avdelningar inom tjänstemannasidan. För rätt person kan det finnas möjlighet att arbeta på distans ett par dagar per vecka. Vi erbjuder även flextid!

Din profil
Vi söker dig med fullgjord gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi. Utöver din utbildning har du flerårig praktisk erfarenhet av bokföring samt är van att arbeta med kund- och leverantörsreskontran. Du är positiv till att lära dig nya arbetsuppgifter och gillar att arbeta med god struktur och ordning.  

Som person är nu noggrann, analytisk och ansvarsfull samt en god lagspelare. Du bidrar naturligt till god stämning på din arbetsplats och har en hög servicekänsla. Du strävar alltid efter att bli lite bättre och är mån om att slutföra de uppgifter du påbörjat. Vidare bör du även vara nyfiken och lättlärd med goda systemkunskaper. Vi erbjuder en välkomnande och trevlig arbetsmiljö, något som vi är mycket stolta över. 

Tjänsten förväntas starta upp i månadsskiftet augusti/september och initialt pågå i minst sex månader. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Augusti/September.  
Ort/Placering: Lenhovda.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Dela detta jobb

logo
Ekonom för minst sex månaders uppdrag på Swereco i Lenhovda

Empleo