ekonomijobb.se

logga

Ekonom

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Ekonom

För kunds räkning söker vi en ekonom till Utbildningsförvaltningen i Olofström. Vi söker dig som har arbetat som ekonom i en kommunal verksamhet och vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat som ekonom inom skola och utbildning. Arbetet kan ske 100% på distans. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha en central roll inom förvaltningen med mångsidiga och krävande administrativa och kvalificerade arbetsuppgifter. Rollen innebär samarbete med skolledare och andra professioner på förvaltningen och inom kommunen i övrigt.

I arbetsuppgifterna ingår
• Budgetarbete, ekonomisk uppföljning, månads- och delårsrapporter, momsrapporter och bokslut.
• Kontering och fakturering av interkommunala ersättningar
• Service, rådgivning och stöd till verksamheten
• Kontakter – internt och externt med allmänheten och myndigheter

Du ansvarar även bland annat för, inköp och upphandlingar, inackorderingstillägg och kommer vara behjälplig i administrativa uppgifter som uppstår inom förvaltningen. På förvaltningen finns en ekonom som du kommer att arbeta tillsammans med. Det finns ett gemensamt ansvar för genomförandet av arbetsuppgifterna och ekonomerna är backup för varandra.

Vi använder ekonomisystemet Agresso.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole-/universitetsexamen i ekonomi. Erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom kommunal förvaltning eller företag. Du har goda IT-kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, du har goda kunskaper i Excel. Kunskaper i ekonomisystemet Agresso är meriterande.

Som person är du självgående, flexibel och har en god samarbets- och kommunikativ förmåga. I ditt arbete är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du tar fullt ansvar för dina områden och du bevakar och är påläst och följer händelseutvecklingen på de områden som du ansvarar för. Du trivs med självständiga arbetsuppgifter, att hantera både enklare och mer komplicerade arbetsuppgifter och har ett analytiskt förhållningssätt vid problemlösning.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.Arbetet kan ske på distans. Uppdraget beräknas starta omgående, och kommer pågå som längst till 2020-12-31. Anställning är på heltid.
För frågor om tjänsten kontakta konsultchef Karin Thorstensson, 073-980 69 27.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb