ekonomijobb.se

Om arbetsplatsen

Laholmsbuktens VA AB har ett av de bästa uppdragen som finns. Vi arbetar för en hållbar framtid med rent dricksvatten, friska vattendrag och hav, för nuvarande och kommande generationer. Vi är en del av landets viktigaste livsmedelsproducenter och miljövårdsföretag. Med utgångspunkt i Agenda 2030 försörjer vi Halmstads och Laholms kommuner med dricksvatten och ser till att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter, där du får vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället i våra två växande kommuner?

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonom. Du kommer att tillhöra avdelningen verksamhetsstöd, där det förnärvarande finns sju personer, varav två personer på ekonomifunktionen. Arbetsuppgifterna innefattar att delta i arbetet med: - löpande redovisning - kund- och leverantörsreskontra - avstämningar av olika slag - budget, prognos, månadsbokslut, bokslut och årsredovisning - koncernrapportering/mellanhavande - moms-/arbetsgivardeklarationer - framtagande av statistik - övriga på en ekonomifunktion förekommande uppgifter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig utbildning. Vi ser att du behöver ha arbetat med kvalificerat ekonomiarbete i åtminstone tre års erfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. För att rollen ska passa dig är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö och är van att arbeta mot deadlines. Vi arbetar efter mottot "tillsammans gör vi varandra bättre". Du är bra på att samarbeta men även att arbeta individuellt. Det är viktigt att du arbetar strukturerat och är noggrann samt ser till att saker och ting bli gjorda. Vi förutsätter att du behärskar svenska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2020-09-30
Ansök senast
2020-10-25

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C42406 - 2020

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställningen träder ikraft. B-körkort är ett krav. Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ekonom

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb