ekonomijobb.se

loga

Ekonom

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-24

Ansök nu

Ekonom

Vill du bli en del av vårat fantastiska gäng?

Riksbyggen Marknadsområde Västernorrland ansvarar för fastighetsförvaltning åt Riksbyggens kunder och har ca 40 medarbetare som arbetar inom fastighetsskötsel, drift, lokalvård, ekonomi, teknisk förvaltning och ombyggnad.

Vad ska du göra?
Som ekonom hos Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer ha ett nära samarbete med Teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder. Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder.

I arbetet ingår även att fånga upp nya behov och därifrån utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden. För våra kunder kommer du även att ansvara för den löpande bokföringen, upprättande av budget och bokslut, ekonomisk uppföljning av verksamheten, finansiell planering samt att presentera budget och prognos för styrelserna.

I rollen ingår även uppdrag som ledamot i några bostadsrättsföreningarnas styrelser. Detta innebär att du får en rådgivande roll och deltar på vissa styrelsemöten som oftast är förlagda under kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov och agera professionellt och kundorienterat. Med tanke på tjänstens rådgivande karaktär är det viktigt att du är pedagogisk och att du kan kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde i att leva upp till de överenskommelser du gör. Du är givetvis en lagspelare som trivs att samarbeta med dina övriga kollegor.

Som person är du positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer såväl internt och externt. Du är van att planera ditt arbete på ett metodiskt och strukturerat sätt och kan prioritera.

Du får gärna ha ekonomisk utbildning från högskola/ky-utbildning eller motsvarande arbetlivserfarenhet. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning.

Tjänsten kräver körkort. Placeringsort för tjänsten är Sundsvall eller Örnsköldsvik.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med många kontakter, ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling.

Ansökan
Urval sker löpande och vi ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 januari 2020. Om du har frågor, kontakta rekryterande chef Anna Hjelm, telefon 060-16 91 46.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Kontaktperson

Anna Hjelm

060-169146

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb