ekonomijobb.se

Ekonom

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Ekonom

Newsec erbjuder dig ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. I rollen som Ekonom ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning, avstämningar samt bokslut

  • Årsredovisningar

  • Skatteberäkningar och inkomstdeklarationer

  • Hantera fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsregler

  • Ekonomisk analys och rapportering till kund

  • Uppföljning av likviditet, budget och prognos

  • Revisorskontakter och myndighetskontakter

Din profil:

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.  Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel, lyhörd och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund. Självständighet, proaktivitet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper som Newsec värdesätter högt.

Du har relevant akademisk utbildning inom ekonomi och har flerårig erfarenhet av redovisning. Tidigare erfarenhet av koncernredovisning meriterande, dock inget krav. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god nivå på dina kunskaper i Excel.

Din värdegrund

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: Excellens, Innovation och Integritet.

Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec

Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar NEWSEC med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733-80 77 88 eller Elin Antonsson på telefon 0709-31 87 69.  Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan via www.mpyafinance.se.  

 

Dela detta jobb

Ekonom

Mpya Finance AB