ekonomijobb.se

logga

Ekonom

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Ekonom

Vi söker en verksamhetsekonom till tekniska förvaltningen i Hörby kommun. Du kommer arbeta 50% som verksamhets ekonom och 50% kommer du arbeta halvtid på centrala funktioner inom ekonomi-avdelningen.

 Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central roll inom förvaltningen med mångsidiga kvalificerade arbetsuppgifter. Rollen innebär samarbete med och andra professioner på förvaltningen och inom kommunen i övrigt.

I arbetsuppgifterna ingår

  • Budgetarbete, ekonomisk uppföljning, månads- och delårsrapporter, momsrapporter och bokslut

  • Kontering och fakturering av interkommunala ersättningar

  • Service, rådgivning och stöd till verksamheten

  • Kontakter – internt och externt med allmänheten och myndigheter

  • Rapportering

  • Analys

  • Presentera ekonomiska rapporter till olika förvaltningar

Övrigt förekommande arbetsuppgifter som ekonom. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole-/universitetsexamen i ekonomi. Erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom kommunal förvaltning eller företag. Du har goda IT-kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, du har goda kunskaper i Excel. 

Som person är du driven, självgående, flexibel och har en god samarbets- och kommunikativ förmåga. I ditt arbete är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du tar fullt ansvar för dina områden och du bevakar och är påläst och följer händelseutvecklingen på de områden som du ansvarar för. Du trivs med självständiga arbetsuppgifter, att hantera både enklare och mer komplicerade arbetsuppgifter och har ett analytiskt förhållningssätt vid problemlösning.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.
Uppdraget beräknas starta omgående.

För frågor om tjänsten kontakta konsultchef Karin Thorstensson, 073-980 69 27.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb