ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Driven redovisningskonsult till Sveriges vassaste redovisningsbyrå

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

Driven redovisningskonsult till Sveriges vassaste redovisningsbyrå

Saldo Redovisning är byrån i framkant som redan har det digitala och automatiserade på plats vilket gör att det finns mer tid och frihet att ta hand om kunden och leverera värdebaserade tjänster utöver det vanliga.

Vårt moderna kontor ligger på Södermalm i Stockholm och vi har vuxit på kort tid. Nu söker vi dig som är en driven redovisningskonsult som vill vara med på vår fortsatta resa! https://www.saldoredo.se/

Vad erbjuder vi dig?

Som redovisningskonsult hos oss ges du verkligen frihet under ansvar. Vi räknar inte timmar, utan omsättning, och erbjuder dig ett flexibelt arbetsliv.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar där du ges stora möjligheter att påverka. På Saldo Redovisning arbetar vi i team, vilket bidrar till både gemensamhet och support.

Vi värdesätter medarbetarnas prestation och utveckling och sätter inget tak på dina mål. Du erbjuds månadsvis ett individuellt samtal med hjälp av mental Coach som en del av din personliga utvecklingsresa.

Vad säger medarbetarna?

”Jag letade efter en byrå som arbetade digitalt och som ville utvecklas och ta sig an framtiden. Minst lika viktigt för mig var företagskulturen och trivsel, att kunna ha kul på jobbet och ständigt utvecklas. Idag jobbar jag som redovisningskonsult på Saldo med ett gäng härliga kollegor, med drivna och inspirerande ledare och med verktyg som underlättar vardagen för mig och mina kunder.” Achraf Chentouf. Coach - Redovisningskonsult

Om rollen

Du kommer in som en senior medarbetare och blir del av ett dynamiskt team.

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du bland annat med:

  • Rådgivning

  • Månadsavstämningar

  • Kundkontakt

  • Bokslut, årsredovisning och deklaration

  • Privat deklaration

  • Rapportering

  • Granskning

Du rapporterar till Team Leader.

Om dig

Vi söker dig som har ett par års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från redovisningsbyrå. Vidare är erfarenhet av Fortnox och/eller kundservice meriterande. Du bör kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

För att lyckas och trivas hos oss bör du vara ansvarstagande, nyfiken, driven, analytisk och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som vill bidra med din energi och kompetens och fortsätta på vår resa framåt!

Ansökan och kontakt

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Aaron Sprint i denna rekryteringsprocess. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ellen From på tel. 073 344 47 48 eller ellen.from@aaronsprint.se alternativt Camilla Eriksson på tel: 073 355 06 63 eller camilla.eriksson@aaronsprint.se

Mer om Saldo Redovisning

Under 20 år har vi stött och blött, retat och uppretat, skrattat och gråtit, gasat och bromsat. Denna otroliga resa har skapat en byrå med härlig företagskultur och medarbetare med ett starkt inflytande och en vilja till att ständigt utvecklas. Våra starka värdeord VÅGA, PROAKTIV och TILLSAMMANS.

2017 blev vi utnämnda till ”Årets framtidsbyrå” av branchorganisationen FAR.

Vi sätter inga mål förutom att vi skall ta ett steg fram varje dag, ha skoj och att vi skall tycka om de kunder som vi arbetar tillsammans med.

 

Dela detta jobb

logo
Driven redovisningskonsult till Sveriges vassaste redovisningsbyrå

Aaron Sprint