ekonomijobb.se

Det går bra för Momentum Software och i takt med att fler och fler kunder använder sig av deras innovativa och nytänkande system behöver man expandera med fler talangfulla projektledare som vill vara med på den framgångsrika resan som de befinner sig på! Om du vill ha ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med roliga, engagerade och kompetenta kollegor så kan det här vara ditt nästa steg!

Om tjänsten

Academic Work söker för Momentums räkning en junior projektledare. Som projektledare hos Momentum jobbar du med nästa generations fastighetssystem med kunder över hela Sverige i en spännande och viktig roll. Momentum är en ungdomlig och spännande arbetsgivare som kommer att kunna erbjuda dig stor personlig utveckling och stor frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight gäng bakom dig i allt du gör. Momentum har ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande och du kommer att ha väldigt roligt tillsammans med dina kollegor. Du kan utgå från något av Momentums kontor som finns i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Momentum. Alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:recruitmentstockholmsouth@academicwork.se)

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos Momentum ansvarar du för kundprojekten och den övergripande kundkontakten. Du ansvarar för att koppla in rätt personer till varje projekt för att implementationen och utvecklingen av projekten ska gå rätt till. Du tar vid efter säljarens arbete och jobbar övergripande och koordinerande med att leda projektteamet och se till så att allting fungerar och löper på som det ska. I rollen jobbar du över hela landet med Momentums kunder men mestadels sköts arbetet från kontoret. Ditt ansvar är att se till att deadline hålls i implementeringsprojekten hos kunden och du ansvarar även för projektavslut och uppföljning. Tjänsten passar dig som brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete. Rollen fokuserar mycket på att du ska bygga bra relationer med Momentums kunder. Du vill arbeta för en arbetsgivare där det händer mycket och där du förväntas ta en aktiv del i att kreativt bidra med dina tankar och idéer för nya möjligheter. Då det går väldigt bra för Momentum och bolaget växer så finns stora utvecklingsmöjligheter på sikt.

Vi söker dig som

För att bli framgångsrik och trivas i rollen hos Momentum tror vi att du har en för tjänsten relevant utbildning men det allra viktigaste är dock att du har de rätta personliga egenskaperna. * Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller projektledning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. * B-körkort då du ofta utgår från din tjänstebil * Flytande i svenska och en hög kommunikativ förmåga Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning och arbete i fastighetsvärlden. Det kommer hjälpa dig att snabbare komma in i rollen. Som person är du en utpräglat social person med en hög kommunikativ förmåga och ett utåtriktat sätt. Du trivs i en konsultmässig roll och har en förmåga att anpassa din kommunikation till mottagaren för tillfället samt att du gillar att ha kontakt med människor i en stor bredd av arbetsroller och med olika bakgrunder. Arbetet som projektledare hos Momentum innebär att du planerar och strukturerar projektet vilket förutsätter att du har en hög ansvarskänsla i det du gör. Du värdesätter en bra gemenskap med dina kollegor och tycker det är roligt att samarbeta samtidigt som du har en förmåga att leda andra. Eftersom Momentum är en arbetsplats med högt i tak och högt tempo så tycker du om att befinna dig i sammanhang där det händer mycket.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid * Lön: Fast lön enligt överenskommelse * Placering: Utgår från något av Momentums kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg eller Malmö. Tjänsten innefattar även en del resor runt om i Sverige. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto:recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [Academic Work](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

[Momentum Software](https://www.momentum.se/) är ett svenskt programvaruföretag med fokus på utveckling av webbaserade applikationer mot fastighetsbranschen. Momentum satsar på moderna tekniska plattformar och fokuserar därför på så kallade SaaS-tjänster (Software as a Service). Momentum är idag 70 anställda, varav drygt hälften är utvecklare, och man växer snabbt. Många av medarbetarna hos Momentum har en bakgrund i fastighetsbranschen vilket gör att man är väl insatt i sina kunders verksamhet och utmaningar.

DRIVEN PROJEKTLEDARE TILL SNABBVÄXANDE MOMENTUM SOFTWARE!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb