ekonomijobb.se

logga

Driven och utvecklingsorienterad Redovisningsekonom till Drillcon AB!

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2021-09-27

Ansök nu

Driven och utvecklingsorienterad Redovisningsekonom till Drillcon AB!

Är du en stabil och erfaren Redovisningsekonom som trivs i en roll med stort ansvar för hela flödet inom ekonomiområdet. Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa med målet att uppnå varaktiga resultat och hållbara lösningar? På uppdrag av Drillcon AB söker AxÖ Consulting en driven och utvecklingsorienterad Ekonom till huvudkontoret i Örebro.

Drillcon erbjuder

Rollen som Redovisningsekonom innebär att arbeta med hela flödet inom ekonomiområdet med många kontaktytor inom Drillcon AB men även inom övriga dotterbolag i Europa och Latinamerika.

Vill du ha en nyckelroll i en koncern med stark tillväxt med målet att Drillcon ska vara kundens första val? Tillsammans gör vi skillnad.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om tjänsten

Rollen som Redovisningsekonom är en bred och viktig roll med stort ansvar för den löpande redovisningen. Arbetet med att både involvera och underlätta för hela verksamheten i frågor som handlar om ekonomi, och systemstöd inom ekonomiområdet har hög prioritet inom Drillcon AB. Ekonomiavdelningen består idag av 3 personer och i rollen som Redovisningsekonom rapporterar du till CFO. Det huvudsakliga ansvaret i rollen innebär att arbeta med kund- och leverantörsreskontra   och den löpande redovisningen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Örebro.

Framgångsfaktorer

Vi söker dig med ekonomisk utbildning samt tidigare flerårig arbetslivserfarenhet inom området, med stort fokus på den löpande redovisningen. Du är strukturerad, noggrann och effektiv samt en lagspelare som ställer upp för dina kollegor. Vi tror också att du har ett intresse av att arbeta med förbättring inom ekonomiområdet. Meriterande är om du även har erfarenhet av valutarelaterade frågor och momsredovisning.

Det är ett krav att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift samt rör dig obehindrat i Microsoft Office miljö.

Din personlighet är viktig för oss

Som person är du trygg, flexibel, analytisk och serviceinriktad med sinne för detaljer. Du trivs såväl med att arbeta självständigt som tillsammans med andra. Du är kommunikativ och lyhörd och har en fingertoppskänsla och god balans mellan att vara kravställande och fungera som ett bollplank och supportfunktion.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anneli Wallin, AxÖ Consulting, på telefon 072-398 02 77 eller via mail anneli.wallin@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan.

Drillcon är ledande serviceleverantör av borrtjänster inom gruv- och anläggningssegmentet. Drillcon har funnits 60 år på marknaden och redan från start erhölls internationella borrkontrakt. Koncernen utför kärnborrning, raiseborrning och arbetar på den europeiska- och sydamerikanska marknaden.

Drillcon levererar hållbara lösningar med högsta produktivitet och säkerhet i fokus. Huvudkontoret ligger i Sverige med dotterbolag i Europa och Latinamerika. Totalt når koncernens verksamhet 45 marknader. Läs mer på www.drillcon.se

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Örebro

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/151

Kontakt

Anneli Wallin, 0723980277, se

Publicerat

2021-09-06

Sista ansökningsdag

2021-09-27

Dela detta jobb

logga
Driven och utvecklingsorienterad Redovisningsekonom till Drillcon AB!

AxÖ Consulting