ekonomijobb.se

Driven och resultatorienterad kundservicemedarbetare inom Bank & Försäkring- vikariat

Ort
Utgår

2020-05-27

Ansök nu

Driven och resultatorienterad kundservicemedarbetare inom Bank & Försäkring- vikariat

Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank. Med en stark lokal närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar skapar vi förutsättningar för det bästa kundmötet. Nu söker vi dig som vill arbeta som kundservicemedarbetare i vårt fenomenala gäng på vårt kontor i Malmö.

Som Kundservicemedarbetare hos oss arbetar du med försäljning av våra produkter inom bank och försäkring i det främre kundledet och du ingår i det som kallas Kontorsrörelsen, vilket är avdelningen där alla kundmötesplatser ingår runt om i Skånebolaget.  

​I ditt arbete får du möjlighet att möta framförallt privatkunder och du ger bästa service till våra dessa, vilka också är våra ägare. Du är en mästare på att identifiera just deras behov och du drivs av att göra affärer. Du genomför egen försäljning och bokar in säljmöten till dina kollegor som arbetar i andra roller, exempelvis våra privatrådgivare. Du arbetar även med bokade möten gällande bankbyten samt tar hand om våra kunder i det spontana mötet på kontoret. 

Tjänsten är ett vikariat till och med den 30 sep 2021 då en av våra kollegor kommer att göra annat inom bolaget under en period.

Din bakgrund och erfarenhet  

Vi söker dig som är resultatinriktad och siktar högt, som trivs med att träffa människor och att göra det lilla extra. Vi ser gärna att du har ekonomisk utbildning eller har annan motsvarande erfarenhet samt har arbetat inom bank och/eller försäkring under minst två år på samma arbetsplats.

Vi ser att du har ett stort intresse av försäljning, service, har lätt för att skapa värdefulla relationer och detta tillsammans med dina kollegor.  

​Du följer marknadens utveckling och föreslår förändringar och kompletteringar som förbättrar kundernas bank och försäkringsskydd. Du gillar att ha mycket igång samtidigt och triggas av att arbeta med hela vårt produktsortiment.  

Vill du veta mer om tjänsten?  

Kontakta gärna Filip Danielsson, Rådgivningschef, på 040-633 80 88  

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö 0411-33 81 03 och ansvarig HR Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se

Ansökan

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 maj 2020

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Dela detta jobb

Driven och resultatorienterad kundservicemedarbetare inom Bank & Försäkring- vikariat

Länsförsäkringar Skåne