ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Driven och analytisk Controller till Hemnet

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Driven och analytisk Controller till Hemnet

Hemnet driver Sveriges ledande bostadsplattform. Genom att erbjuda en unik kombination av produkter, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år.

Vi söker nu en Controller som med sitt driv och engagemang vill göra skillnad i ett spännande bolag i konstant utveckling. Hemnet är ett kunskapsbaserat företag där våra medarbetares egenskaper och kvalitéer har stor betydelse för dess utveckling.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer din övergripande uppgift vara att bidra till långsiktig lönsam tillväxt, genom fokus på att synliggöra ekonomiska samband och driva effektivitet och lönsamhet inom Hemnet-koncernen. Du kommer att vara en central del av att upprätta och hålla ihop arbetet med finansiell rapportering, både internt och externt till finansmarknad på kvartalsbasis.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

• Intern och extern rapportering
• Budget och prognosarbete
• Analys och uppföljning
• Bankrapportering
• Internkontroll, som del av att vara ett noterat bolag
• Projektledning
• Stötta koncernredovisningschef med bl.a. koncernens årsredovisning

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en flexibel och initiativrik person med ett eget driv. Du har en akademisk examen med minst 5 års arbetslivserfarenhet med bakgrund från controlling och med goda redovisningskunskaper. Du har en bra förmåga att kommunicera och skapa relationer inom organisationen samtidigt som du har en vilja att förstå, påverka och utveckla. Vi ser även att du kan bidra med utveckling av rapportering och processer och ser gärna även att du gillar att driva förbättringsprojekt inom bl.a. system.

Vidare värdesätter vi att du är en prestigelös person som uppskattar bra teamwork och att bidra till ett gott företagsklimat. Du är en van användare av Excel och gärna också verktyg för presentation av data som Tableau. Det är meriterande om du har erfarenhet av noterade bolag och IFRS. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Du kommer vara placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och rapportera till CFO. Du välkomnas till en inkluderande och omtänksam företagskultur där det är lätt att trivas.

I den här rekryteringen samarbetar Hemnet med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Hemnet driver Sveriges ledande bostadsplattform. Bolaget grundades som ett branschinitiativ 1998 och har sedan dess utvecklats till en värdeskapande marknadsplats för bostadsmarknaden. Genom att erbjuda en unik kombination av produkter, insikter och inspiration har Hemnet byggt varaktiga relationer med köpare, säljare och fastighetsmäklare i över 20 år. Hemnet delar tillsammans med sina målgrupper en gemensam passion för hemmet och drivs av att vara en oberoende och självklar plats för människor att vända sig till vid de olika bostadsbehov som uppstår genom livet. Detta reflekteras i Bolagets vision att vara nyckeln till din bostadsresa, där Hemnet med sina produkter och tjänster vill öka effektiviteten, transparensen och rörligheten på bostadsmarknaden. Hemnet är noterat på Stockholm Nasdaq ("HEM").

Dela detta jobb

logga
Driven och analytisk Controller till Hemnet

Jurek