ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Driven Ledare till e-handelsbranschen

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Driven Ledare till e-handelsbranschen

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se

Till ett av våra kundföretag i Kronobergs län söker vi en driven och utvecklingsbar Ledare med fokus på den operativa verksamheten och utvecklingen. Kunden befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker någon som vill vara med och utveckla både företaget, personalen och sig själv.

I rollen kommer du ha en spännande utmaning som rör såväl budget som personal, organisationsfrågor, förhandlingar och till viss del implementering av kunder inom e-handel. Vi ser därför att du som söker kommer från e-handel eller 3PL, antingen är du är verksam i branschen idag eller gärna vill söka dig tillbaka!

På sikt kommer du ingå i företagets ledningsgrupp samt i första hand jobba med mer strategiska frågor inom områdena budget, ledarskap och verksamhetsutveckling!

Varmt välkommen till ett spännande, genuint och framåtriktat företag i de Småländska skogarna!

Din profil
Du som antar denna utmaning har en akademisk utbildning inom logistik, ekonomi eller ledarskap samt minst tre års praktisk ledarerfarenhet inom e-handel, 3PL eller internlogistik.

Du är van att driva operativa personal-, budget- och driftsfrågor i en snabbväxande verksamhet där ständiga förbättringar, tekniska lösningar och ett modernt ledarskap är centralt. Vi tror att du är på väg in i en mer senior ledarroll och har förmågan att driva verksamheter inom e-handel och/eller 3PL.  

Du har ett långsiktigt och professionellt arbetssätt samt van och trygg i att arbeta effektivt med alla kommersiella intressenter. Du trivs i det sociala sammanhanget och har förmågan att driva mer komplexa och strategiska frågor inom hela verksamheten. Vidare är du en naturligt driven och engagerad ledare med hjärta för att utveckla personalen och organisationen i ett nära och samspelt arbete!    

Självklart talar och skriver du flytande svenska och engelska, B-körkort är ett krav.

Vill du ta klivet upp som Ledare för en större grupp av lager- och produktionsmedarbetare? Vi är redo för att introducera dig i vår verksamhet, både lokalt men till viss del även nationellt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos vår kund!  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Kronobergs län.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

 

Dela detta jobb

logo
Driven Ledare till e-handelsbranschen

Empleo