ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Driven Ekonomiansvarig till ett snabbt växande bolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Driven Ekonomiansvarig till ett snabbt växande bolag

Vill du vara en nyckelspelare i ett bolag med en spännande framtid?


TP Mur & Puts är ett familjeägt företag som ständigt växer och som nu söker en ekonomiansvarig som vill vara med och driva bolaget framåt. Här får du helhetsansvar över redovisningen och du får möjlighet att använda ditt driv och engagemang för att utveckla strukturer och processer.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig kommer du att arbeta nära ägarna i bolaget. Du kommer även att arbeta ihop med en ekonomiassistent som sköter delar av reskontra samt administrativa uppgifter.

I din roll som ekonomiansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Ansvar för kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Bokslut (Deklarationer, Skatt, Moms)
  • Avstämningar och rapportering
  • Lönehantering
  • Utveckla processer och rutiner

Du blir, förutom ekonomiansvarig för TP Mur & Puts AB, även ansvarig för 3 mindre systerbolag inom samma verksamhetsområde och ett nystartat fastighetsbolag.

Vem är du?

Förutom att du är trygg inom redovisning, ansvarstagande och noggrann, så är du prestigelös och lockas av att vara i en familjär miljö. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och du drivs av att få vara med och bygga upp strukturer, hitta förbättringar och lösningar inom ekonomiområdet.
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet från liknande roll och arbetsuppgifter.


Du erbjuds

Hos TP Mur & Puts blir du en del av ett mycket drivet och familjärt bolag, där man har kul tillsammans och alla är delaktiga i verksamhetens utvecklingsresa. Du kommer att få stora möjligheter att påverka din egen roll och utveckling. Eftersom bolaget befinner sig på en stark tillväxtresa med spännande framtidsplaner, så kommer du även få möjlighet att vara med och utveckla ekonomiavdelningen. Kontoret ligger i Länna industriområde och förutom andra fina förmåner så har du även möjlighet att träna på gymmet i lokalerna intill.

I den här processen samarbetar TP Mur & Puts AB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten


Sedan 1993 har TP Mur & Puts utfört invändiga och utvändiga murnings- och putsningsarbeten med traditionell färgsättning av fasader. Moderbolaget är ett familjeägt företag i andra generationen och total omsättning ligger runt 100 milj. I dag är TP Mur & Puts ett etablerat namn i Storstockholm med kunder som NCC, Skanska och bostadsrättsföreningar. Vi blir ofta rekommenderade av byggbranschen och det ser vi som ett kvitto på väl utförda uppdrag.

Dela detta jobb

Logo
Driven Ekonomiansvarig till ett snabbt växande bolag

Jurek