ekonomijobb.se

Driven ekonom sökes i Nyköping

Företag Fyrklövern
Ort
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Driven ekonom sökes i Nyköping

Vi söker en rutinerad, engagerad och glad ekonom som tar ledarrollen och ansvaret för att utveckla och driva kontoret i Nyköping. Du har många års erfarenhet av bokföring, bokslut och rådgivning, ett stort kontaktnät, delar vårt driv och engagemang och är redo för nya utmaningar i ett snabbt växande företag med fokus på rådgivning och kundnytta. 

Våra kunder kommer från olika branscher. Du är med på deras resa och utvecklas med dem. Dina dagar är varierande med tyngdpunkt på kundarbete i form av rådgivning, bokslut och deklarationer.  Har du erfarenhet kopplat till jord och skog är det meriterande, men inget krav. 

Hos Fyrklövern är medarbetaren och kunden i fokus. Miljön är prestigelös. Vår värdegrund Glädje, Engagemang och Lärande genomsyrar vår verksamhet både i företaget och i kunduppdragen. Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder. 

Fyrklövern drivs av engagemang för kundernas verksamheter och kollegornas uppdrag. Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns på nio orter och har 68 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom seniora ekonomer och jurister som har en god lokal förankring.

Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Vi rekryterar löpande, så välkommen in med din ansökan till jobba@4klovern.se dock senast den 31 mars.   

För frågor om tjänsten kontakta:

Per Josefsson

Tel: 070-598 22 03

Mail: per.josefsson@4klovern.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

 

Dela detta jobb

Driven ekonom sökes i Nyköping

Fyrklövern